Sport

CSM Focșani a câștigat prima manșă a barajului și este cu un pas în liga a treia

Dan Chiriac
18 iun 2017 1820 vizualizări

AS Teiul Poiana Teiului – CSM Focșani 2007 1-2 (0-1), în prima manșă a barajului de promovare în liga a treia

CSM Focșani 2007 a făcut un pas uriaș spre liga a treia după ce a câștigat sâmbătă prima manșă a barajului de promovare. Partida cu AS Teiul Poiana Teiului a avut loc pe cochetul stadion din Bicaz, așezat într-un cadrul natural superb. Tribuna stadionului a fost populată atât de suporterii gazdelor, dar și de fanii veniți de la Focșani cu patru microbuze. În ciuda ploii ce a căzut continuu pe toată durata reprizei secunde, fanii nu au părăsit stadionul și au asistat la victoria favoriților. Partida a început furtunos, iar gazdele au marcat în minutul 3 prin Severin, dar reușita a fost anulată pentru o poziție de ofsaid. Focșănenii au preluat controlul jocului, iar ocaziile au apărut la poarta nemțemilor. Lupu și Pasăre au trecut pe lângă deschiderea scorului, ce avea să vină la finalul primei jumătăți de oră. Dorinel Popa a lucrat perfect o fază de atac, iar Pasăre a rămas singur cu portartul advers. Atacantul l-a driblat pe golkeperul advers și a trimis în plasă: 0-1. Avea să fie și rezultatul primei reprize. Ploaia a fost aliatul gazdelor în  actul secund. Pe un teren greu, nemțenii au trecut la controlul jocului, iar omul meciului a fost portarul LAzăr. Acesta a avut patru intervenții salvatoare înainte ca Severin să egaleze în minutul 76 cu un șut din interiorul careului. Gazdele au sperat chiar la victorie, dar au plătit pentru curaj și au primit golul doi marcat de Remus Popa în minutul 85. Abia intrat pe teren, golgeterul Superligii Altdorf Tehnik și-a făcut datoria și a trimis în plasă de la 10 metri. Gazdele au mai înscris odată în minutul 90, dar golul a fost anulat din nou pentru ofsaid. Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au jucat cu: Lazăr - Târcă, Beșa Parlac, Mihai – Manu, D.Popa, Negoescu, Lupu- Parlac, Pasăre. Au mai intrat Remus Popa, V.Ion, Duca, Negoiță. ”A fost un meci greu, gazdele au profitat de ploaie și au reușit să ne pună probleme. Am avut un portar în mare formă. Vreau să remarc toată echipa pentru dăruire și să le mulțumesc fanilor ce au venit de la Focșani și au îndurat ploaia pentru a ne susține. Îi așteptăm pe toți, inclusiv cei de la Mărășești și pe cei care au fost la handbal să ne susțină în returul de la Focșani. Am făcut un pas important spre liga a treia, dar trebuie să ne concentrăm pentru meciul retur”, ne-a spus Gheorghe Căldare, președintele secției de fotbal de la CSM Focșani 2007. Partida retur se joacă sîmbătă pe stadionul Milcovul cu începere de la ora 17.30. (Dan CHIRIAC)

Ziarul de Vrancea a transmis pe ZdV-TV meciul în direct 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.