Sport

VIDEO | CSM Focșani 2007-SCM Politehnica Timișoara : 26-20 (13-10) în etapa 26 a Ligii Naționale Masculine de Handbal

Ziarul de Vrancea
21 apr 2021 1108 vizualizări

Meciul CSM Focșani 2007-SCM Politehnica Timișoara s-a disputat marți 20 aprilie 2021, în sala sporturilor din Cluj Napoca, în cadrul etapei numărul 26 a  Ligii Naționale Masculine de Handbal( LNMH),

 

Handbal, Liga Națională: CSM Focșani 2007 - Politehnica Timișoara 26-20 (13-10)!

Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu – Ragea, Pătru – 1, Popovici, Drăgan, Miroiu – 3, Marjanovic – 8, Hrimiuc – 2, Mocanu, Rață, Krsyevski – 3, Marijanac – 2, Eros – 3, Makrishin, Mănescu – 4.

Partida a avut loc marți 20 aprilie 2021, de la ora 16:00, în turneul de campionat de la Cluj Napoca. Miercuri 21 aprilie, de la ora 16:00, CSM Bacău - CSM Focșani 2007 în etapa 27 a Ligii Naționale Masculine de Handbal( LNMH).

VIDEO:Urmăriți cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între CSM Focșani 2007 și SCM Politehnica Timișoara în cadrul etapei a 26-a a Ligii Zimbrilor și declarațiile la cald din cele două tabere adverse-VIDEO:Federatia Romana de Handbal

Citiți și postarea activată pe contul de facebook Cristi Valentin Misăilă  al primarului municipiului Focșani, după disputarea meciului de handbal masculin CSM Focșani 2007 -SCM Politihenica Timișoara, de marți 21 aprilie 2021:

”O nouă victorie de senzație a echipei noastre de handbal, la doar două zile după cea reușită împotriva formației HC Buzău.

Patru victorii consecutive, toate la diferențe considerabile de scor, ceea ce arată o formă extraordinară a băieților.

Ne mai despart doar cinci puncte de locul 5 ocupat de Minaur Baia Mare, cu 4 etape înainte de final, însă culoarul echipei noastre e unul mai accesibil, băimărenilor rămânându-le de disputat două meciuri cu primele două clasate, ceea ce e greu de crezut că vor lua punct sau puncte.

Ar fi o performanță extraordinară ca după 6 ani de la promovarea echipei în prima ligă să încheiem sezonul între cele mai bune 5 formații de handbal masculin din țară, în spatele unor titani precum Dinamo București, Potaissa Turda, Dobrogea Constanța și CSM București și peste Steaua București, Minaur Baia Mare sau Politehnica Timișoara.

Va fi greu, însă nu imposibil, dar indiferent de clasamentul final, băieții merită din plin felicitați pentru rezultatele incredibile realizate în actualul sezon.”

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.