Sport

CSM Focșani 2007 o învinge categoric pe Steaua București în Liga Națională Masculină de Handbal (LNMH)

Ziarul de Vrancea
9 feb 2019 1673 vizualizări

Victorie categorică a  handbaliștilor focșăneni obținută sâmbătă 09.02.2019 seara în sala polivalentă din municipiul reședință de județ : CSM Focșani -CSA Steaua București 23-18(11-6) 

Partida de astăzi sâmbătă, 9 Februarie 2019, din Sala Polivalentă din Focșani, s-a disputat în cadrul etapei a 17-a din sezonul 2018-2019 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH). Meciul de la Focșani a fost  transmis în direct, de la ora 17:30, pe posturile de televiziune TVR1  și TVRHD.

Vom reveni cu amănunte

Ultimul meci al etapei a 17-a din Liga Zimbrilor s-a disputat sâmbătă seara la Focșani, acolo unde echipa pregătită de Sandu Iacob și-a reconfirmat forța pe teren propriu și a învins clar vicecampiona României. Cu portarul Marocico în zi de grație, cu Sladic pe post de golgeter și, ca de obicei, cu publicul din Focșani pe post de al optulea jucător, echipa gazdă s-a desprins la 5 goluri pe finalul primei reprize, diferența crescând în partea a doua a jocului și la 7 lungimi. Focșaniul a învins clar Steaua, obținând a zecea victorie în campionat și doar o catastrofă mai poate împiedica echipa vrânceană să rateze play-off-ul.

CSM Focșani – Steaua București 23-18 (11-6)

Focșani: Marocico – Sladic 7, Rață 4, Năstăsie 3, Eros 2, Mocanu 2, Miroiu 2, Ragea 1, Pătru 1, Posa 1, S. Rotaru, Hagiu, Țuțu, Hrimiuc. Antrenor: Sandu Iacob.

Steaua: Babasafari, Merlă – Florea 5, Georgescu 4, Milosevic 3, Aslanian 2, Grbovic 2, Vegar 1, Stavrositu 1, Johannson, Vujic, Răpciugă, Roșu. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Sandu Iacob: ”Am făcut din nou un joc defensiv foarte bun, băieții noștri au un suflet foarte mare”

CSM Focșani a obținut sâmbătă seara cea de-a zecea victorie în seoznul regulat al Ligii Zimbrilor, apropiindu-se cu încă un pas de accederea în play-off. Iată ce a declarat antrenorul echipei vrâncene pentru Handbal Mania, după victoria împotriva vicecampioanei Steaua.

”Suntem entuziaști la acest moment, ne bucurăm de o victorie importantă obținută în fața unui adversar valoros, cu o vastă experiență și cu jucători de certă valoare. Am făcut din nou un meci foarte bun pe faza defensivă, datorită faptului că sufletul băieților noștri e foarte mare, la fel și dorința lor de afirmare. Suntem bucuroși, a fost un moment important pentru noi, ne dorim să câștigăm fiecare meci pentru a ne îndeplini obiectivul, iar atunci când o facem și luptăm în maniera în care am făcut-o la această partidă, victoriile vor veni. Îi felicit pe băieții noștri, îi felicităm și pe cei care au venit să ne susțină și de această dată, a fost o atmosferă foarte călduroasă și cred că oamenii au fost bucuroși la final pentru că au ales să vină la sală în această sâmbătă. Altfel, ne păstrăm același gând de a fi între primele 8 echipe la finalul sezonului regulat și vom lupta pentru asta.”- Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani 2007)

Text informații + foto:handbalmania.ro

Citiți și:”În seara aceasta, CSM Focșani 2007, a obținut, îndrăznesc să spun, cea mai importantă victorie de când se află în Liga Națională . Am câștigat împotriva Stelei, cea mai titrată echipa din handbalul românesc, echipa cu cel mai prestigios palmares din România, la nivelul handbalului masculin. Băieții noștri au câștigat, dar nu oricum, ci la o diferență de 5 goluri, 23-18, într -un meci pe care l-au controlat autoritar, de la un capăt la celălalt, problema castigatoarei nepunandu-se sub semnul întrebării nici măcar o singură dată. Da, este o victorie obținută în stil de mare echipă, o victorie care a fost posibilă prin determinarea din teren a jucătorilor, iar din tribune a venit, ca de fiecare dată, suportul minunatului public focșănean. Fenomenal! Felicitări , băieți !”-Cătălin Vlădescu

VIDEO1:Mihaela Vladescu

Citiți și :CSM 2007 Focșani - Steaua București 23 - 18 | Am învins Steaua București!

”Victorie uriașă obținută astăzi de băieții noștri, în etapa a 17-a a Ligii Naționale la handbal masculin, împotriva celei mai iubite și titrate echipe din România, actuala vicecampioană a țării, Steaua București.

5 goluri diferență, un joc încântător și o victorie pe care cu siguranță nu o vom uita prea curând și pe care ne dorim din suflet a o reedita în finala Cupei României de la Focșani.

Astăzi altă variantă nici nu puteam lua în calcul având în vedere atmosfera superbă creată de suporterii noștri, dar mai ales atitudinea și determinarea băieților arătată încă din startul partidei.

Am reușit o nouă partidă memorabilă în fața unui adversar extrem de puternic, cu jucători experimentati, multi dintre ei componenți ai echipei naționale. Cu o defensivă agresivă, excelent organizată și un atac ce a funcționat la capacitate maximă, băieții au zburdat efectiv pe teren și nu le-au dat stelistilor nicio șansă.

Astfel de meciuri, ca cel de astăzi, ne dorim să vedem de fiecare dată. Un spectacol sportiv captivant, o sală plină până la refuz aplaudând în picioare fiecare reușită și o echipă iubită de mii de oameni, ce luptă până la sacrificiu în fiecare secundă a meciului, indiferent de adversar și scorul de pe tabelă.

Felicitări, băieți! Vă iubim și vă mulțumim pentru meciurile senzaționale pe care ni le oferiți! Suntem mândri de voi!”-Cristi Valentin Misăilă

Vizionați și ascultaâi și:VIDEO | CSM Focșani 2007 - CSA Steaua București (23-18)-09.02.2019-Imagini și opinii după partidă​

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.