Sport

CSM Focşani 2007 locul trei la Cupa Hagi

Dan Chiriac
4 iun 2018 2335 vizualizări

În perioada 30mai-3 iunie Academia de fotbal Gheorghe Hagi a găzduit la Constanţa turneul final ,,Cupa Hagi-Danone”, turneu de elită, care a aliniat la start cele mai bune 6 echipe școlare venite in urma unor calificări zonale și 6 din cele mai puternice cluburi din țara, invitate în urma rezultatelor obținute de-a lungul timpului printre care și echipa de fotbal a clubului CSM Focsani 2007 grupa 2006.

Echipa Nostra a făcut parte din grupa B. Clasament final Grupa A: 1 Academia Hagi 13p, 2.New Stars București 11p, 3.Liceul de Informatică "Tiberiu Popovici” Cluj-Napoca 6p, 4.LPS Mircea Eliade București 5p, 5.LPS Viitorul Pitești 5p, 6.CSA Steaua 5p.

Clasament final Grupa B: 1.CSM Focșani 11p, 2.Școala Gimnazială Miron Costin Galați 10p, 3.CSU Craiova 10p, 4.Luceafărul Tr. Severin 8p, 5.Școala Gimnazială Al. Macedonski Craiova 3p, 6.Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava 3p.

În semifinala turneului transmisă in direct la postul de televiziune Pro X tinerii fotbaliști din Focasani au fost întrecuți cu scorul de 3-1 de cei de la New Stars București. Câștigătoarea competiției a fost Viitorul Constanta care au câștigat in finala jucată contra celor de la New Stars


Clasament final :

Viitorul Constanta

 New Stars București 

 CSM Focsani 2007

 Festivitate de premiere a acestui turneu a fost oficiată de cel mai mare fotbalist roman, Gheorghe Hagi și fiul acestuia Ianis Hagi. Aceasta grupa formată și antrenata de profesorul Mircea Lazar și la care de curind s-a alăturat și profesorul Valentin Stoian din Adjud are rezultate extraordinare printre care: campioni naționali in anul2014, vice-campioni naționali in 2015, Locul lll național in 2018. Grupa 2006 este una dintre cele mai valoroase grupe din fotbalului juvenil vrâncean 

Lotul de jucatori prezenți la cupa Hagi-Danone: Ionescu Roberto,Chiriac Andrei

Dănilă Theodor, Fatu Rareș , Bădaşcă Călin, Epure Mario, Stoica Lorenzo, Maeschi Rareș , Necula Robert, Croitoru Robert, Moldoveanu Sebastian , Cherciu Alin. Antrenori: Mircea Lazar  şi Valentin Stoian. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.