Sport

CSM Focșani 2007 începe campionatul național Juniori III. Baftă, picilor!

Cătălin VLĂDESCU
15 sep 2017 1858 vizualizări

Sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, începe campionatul național la handbal, destinat juniorilor III. Din acest an și orașul nostru va participa în campionat cu echipa micilor handbaliști de la CSM Focșani 2007.

 

Copiii fac parte din seria B, serie în care, alături de echipa noastră, se mai regăsesc echipele: LPS Vaslui I, LPS I Balaș Soter Buzău, CSS Tecuci, LPS Vaslui II, CS Știința Municipal Bacău și CS OK Sport Onești. Puține ore ne mai despart de startul competiției pentru care copiii se antrenează de câțiva ani buni și la care, cu siguranță, se gândesc încă din clipa în care și-au ales să urmeze această disciplină sportivă. În toți acești ani le-au fost alături antrenorii lor, doi oameni cu sufletul mare, doi oameni care în multe rânduri și-au lăsat propriile familii pe planul secund, pentru a ajunge la sală și pentru  a le împărtășii copiilor tainele sportului cu mingea pe semicerc. Numele lor, Marius Partene și Cosmin Cârlan, de ceva vreme alăturându-se echipei și Iulian Neață, dar și mai recent, după retragerea din activitate, din această vară, fostul portar al echipei de seniori, Dani Rusu, cel care în acest moment se ocupă de pregătirea specifică a portarilor, împărtășindu-le copiilor din experiența sa. Anul acesta, pe copiii noștri, îi așteaptă primul lor test cu adevărat important, din viața de sportiv, un test peste care suntem convinși că vor trece cu bine, în concordanță cu modul în care s-au și pregătit în toți acești ani. Pentru mâine, 16 septembrie, antrenorii și copiii îmi spuneau prin vocea lui Marius Partene că așteaptă ca suporterii și toți iubitorii handbalului din Focșani să le fie alături la sală, de la ora 11:00. Îi vom vedea împreună la lucru pe picii noștri, așa cum îmi place mie să-i numesc, pici, care fără îndoială vor avea nevoie de susținerea noastră. Copiii vor avea în față, în primul meci, echipa OK Sport Onești. Partida va avea loc in Sala Polivalentă. Să le ținem pumnii strânși și să le dorim multă baftă!(Catălin Vlădescu)

  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.