Sport

CSM Focşani 2007, debut cu dreptul în Cupa României: victorie cu 4-1 la Ianca

Dan Chiriac
10 aug 2017 592 vizualizări

Manu a marcat de trei ori în partida jucată pe stadionul “Ştefan Vrăbioru” 

În primul tur al Cupei României, marţi s-a jucat pe stadionul “Ştefan Vrăbioru”  partida Viitorul Ianca -CSM Focsani 2007.  Focşănenii, pregătiţi de Vasile Burgă şi Adrian Toma, au reuşit să se califice în turul doi la capătul unui meci pe care l-au dominat copios în prima repriză şi în ultimul sfert de oră. Primele 30 de minute ale reprizei secunde le-au aparţinut brăilenilor care au marcat prin Răzvan Iacob şi au avut chiar şansa de a egala la doi. În minutul 8 Ştefan Lupu a deschis scorul după un corner: 0-1. Minutul 22 a adus golul de 2-0 marcat de Manu după o combinaţie în trei între Pasăre Remus Popa şi Manu. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 57 prin Răzvan Iacob care a profitat de o minge deviată şi a marcat în poarta lui Lazăr. În minutul 74 Manu a ridicat scorul la 3-1 pentru focşăneni după ce a primit o pasă în adâncime de la Chivu. În minutul 86 Manu a marcat pentru a treia oară, stabilind scorul final:4-1 pentru CSM. CSM a început cu Lazăr - Săpunaru, Parlac, Beşa, Mihai-Manu, Chivu, D. Popa, Lupu-Pasăre, R.Popa. Au mai intrat: Zaharia, Budeanu. Viitorul Ianca i-a avut pe teren pe Vali Ioniţă şi Andrei Crăciun, jucătorii echipei de minifotbal Sanorom Boloteşti. Aceştia vor evolua în luna septembrie, cu formaţia din Vrancea, în Liga Campionilor. CSM Focşani 2007 va juca pe 22 sau 23 august în turul secund al Cupei României. Printre posibilii adversari se află echipele CSM Râmnicu Sărat sau Aerostar Bacău, echipe de liga a treia ce ar urma să se deplaseze la Focşani. Există şanse mici ca focşănenii să întâlnească în deplasare o echipă de liga a patra, precum Voinţa Slobozia Conachi – Galaţi sau chiar Cimentul Bicaz din judeţul Neamţ. Astfel, este posibilitatea ca focşănenii să se întoarcă în locul unde în luna iunie au reuşit să promoveze în liga a treia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.