Sport

VIDEO | CSM Focșani 2007-CSM București:30-26(14-19) în etapa a II- a Ligii Naționale Masculine de Handbal ( LNMH)

Ziarul de Vrancea
6 sep 2021 1478 vizualizări

Meciul s-a disputat  duminică 05 septembrie 2021 începând cu ora 18:30 în sala polivalentă din Focșani și a contat pentru etapa a II-a a Lighii Naționale Maculine de Handbal ( LMNH).Handbaliștii focșăneni s-au impus clar cu 4 goluri  la final și 9 goluri în a II-a repriză, după ce la pauză erau conduși cu 5 goluri.Vom reveni cu amănunte 

Urmăriți în VIDEO de mai jos înregistrarea integrală a meciului 

VIDEO:Iordache Virgil

La Focșani, CSM București a dominat prima repriză, pe care a încheiat-o cu cinci goluri avans, 19-14. Vrâncenii au revenit în mitanul secund, au preluat conducerea în minutul 49 și au avut un finiș mai bun, obținând a doua victorie consecutivă în debutul campionatului. Etapa a treia va avea loc pe 19 septembrie, dar până atunci se vor disputa și restanțele celor de la HC Dobrogea Sud, pe 12 cu HC Buzău și pe 15 cu CSM București.

CSM Focșani 2007 – CSM București 30-26 (14-19) Arbitri: Marius Ghiorghișor / Robert Harabagiu

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Marjanovic 13, Hrimiuc 4, Makrishin 3, Miroiu 2, Eros 2, Mănescu 2, Rață 1, Krstevski 1, Marijanac 1, Ragea 1, Popovici, Drăgan, Mocanu. Antrenor: Dalibor Cutura.

CSM București: Bucătaru, Merlă, Baciu – Tărîță 7, Botea 7, Asoltanei 6, Szasz 2, Aslanian 2, Rotaru 1, Onyejekwe 1, Teixeira, Capotă, Jerebie, Turcu, Ungureanu, Mitu. Antrenor: Eliodor Voica.

Dalibor Cutura, antrenor, CSM Focșani 2007: ”În prima repriză am primit 19 goluri. Nu era normal pentru o echipă care este forte în apărare. Am vorbit la vestiar și s-a văzut rezultatul. În repriza a doua am primit doar șase goluri de la CSM București, o echipă cu jucători foarte buni. Pentru noi a fost important că nu ne-am pierdut capul, că am avut încredere că se poate. Am obținut victoria, o victorie muncită, pentru public, pentru focșăneni. Am marcat 30 de goluri, sunt mulțumit! Publicul a fost ca de fiecare dată senzațional”.

Marius Ragea, jucător, CSM Focșani 2007: ”A fost un meci foarte greu. Ne așteptam la asta contra CSM București, echipă foarte bună, care stă foarte bine în teren. Și când eram conduși cu 5-6 goluri mă așteptam să câștigăm. Suntem o echipă care jucăm de multă vreme împreună, ambițioasă, care luptă pentru victorie până la fluierul final. Vreau să mulțumesc celor care au venit la sală, publicului nostru, care ne-a susținut și ne susține în aceste momente. Le mulțumim suporterilor pe această cale pentru că ne sunt mereu alături!”

Eliodor Voica, antrenor, CSM București: ”Meciul a avut două reprize distincte, diferite. Felicit pe această cale echipa din Focșani. Noi trebuie să ne facem temele și să mergem mai departe. Despre public – s-a văzut că i-a fost dor de handbal. Felicit publicul, pe toată lumea care se ocupă de handbal la Focșani!”

Etapa a doua a Ligii Zimbrilor a programat  duminică 5 septembrie 2021 trei partide, toate în Moldova, la Suceava, Vaslui și Focșani. După eșecul usturător suferit în etapa precedentă pe terenul campioanei, Minaur Baia Mare a reușit o victorie prețioasă la Suceava, după un joc echilibrat, golul victoriei maramureșenilor fiind reușit de Daniel Bera, cu 7 secunde înainte de finalul partidei.

Foarte echilibrată a fost și disputa dintre CSM Vaslui și Steaua, una în care protegoniștii au fost portarii Petrila și Iancu, cele două echipe aflându-se pe rând la conducere. Gazdele au condus cu 18-16 (min. 38), oaspeții au marcat apoi de cinci ori la rând, Gabriel Armanu a cerut time-out și Vasluiul a revenit la conducere, 23-22 în minutul 50. Echipa lui ”Coco” Mihăilă a revenit la conducere, vasluienii au avut un 7 metri la ultima fază, dar Iancu a apărat aruncarea lui Acatrinei.

CSU SUCEAVA – MINAUR BAIA MARE 25-26 (13-13) Arbitri: Dorian Sîrbu / Victor Serdiuc

Suceava: Grigoraș, Makaria – Tîrzioru 7, Kbilashvili 4, Furak 3, Roșu 3, Balazs 3, Lupu 1, Bologa 1, Stanciuc 1, Anton 1, Dascălu 1, Vizitiu, Ștefan, Juverdianu. Antrenor: Petru Ghervan.

Minaur: Terekhov, Buzogany – Căbuț 6, Buzle 4, Vujovic 4, Bera 4, Vujic 3, Kotrc 2, Cip 2, Buguleț 1, Nagy, Teca, Huta. Antrenor: Alexandru Sabou.

CSM VASLUI – STEAUA BUCUREȘTI 24-25 (12-15) Arbitri: Mihai Moldoveanu / Adrian Georgescu

Vaslui: Petrila 1 gol, Cioată – Acatrinei 7, Soare 5, Amihăesi 5, Vancea 2, Cumpănici 1, Chiratcu 1, Carali 1, Dragon 1, Popa, Ionescu, Krivokapic. Antrenor: Gabriel Armanu.

Steaua: Iancu, Stănescu – Mihalcea 11, Constantina 4, Șomlea 3, Milosevic 2, Grbovic 2, Hanțaru 2, Șandru 1, Burlacu, Popovic, Georgescu. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Text informații:handbalmania.ro

Vizionați și un mini-interviu cu antrenorul CSM Focșani 2007 după meciul de duminică 5 septembrie 2021 cu CSM București

VIDEO:Iordache Virgil

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.