Sport

CSM Focșani 2007 a promovat în liga a treia

Dan Chiriac
25 iun 2017 3147 vizualizări

u CSM Focșani 2007 – AS Teiul Poiana Teiului 3-2 (1-2), în manșa retur a barajului de promovare

Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a promovat în liga a treia după o dublă victorie în barajul de promovare disputat în compania echipei AS Teiul Poiana Teiului, campioana județului Neamț. După victoria obținută în tur, scor 2-1, echipa focșăneană a început cu stângul returul de pe stadionul Milcovul, acolo unde au venit peste 2.000 de suporteri să urmărească promovarea după patru ani a echipei din Focșani în liga a treia. Oaspeții au deschis scorul în minutul 5 prin căpitanul echipei, Matei Sergiu, care a reluat cu capul din interiorul careului în plasa porții lui Lazăr. Replica CSM-ului a venit imediat, iar Lupu a ratat egalarea din șase metri, trimițînd peste poartă. Au urmat două bare ale echipei focșănene, la șuturile lui Tîrcă și Dorinel Popa, portarul Coșa avînd noroc la ambele faze. Până la urmă, egalarea a venit în minutul 42, când Dorinel Popa l-a învins pe portarul Coșa cu un șut de la marginea careului. Numai că, în ultimul minut al reprizei, după o aruncare de la margine, Tîrcă și-a trimis mingea în propria poartă, egalând astfel situația la general. În pauza partidei, AJF Vrancea a organizat un concurs pentru 40 de copii de 12 și 14 ani din Focșani. Cîștigătorii au fost premiați de președintele Dan Dumitru și fostul fotbalist Dan Nechita cu mingi, echipamente sportive și dulciuri. Spectatorii au uitat de scorul de pe tabelă preț de 15 minute, iar emoțiile fanilor au fost risipite parțial la prima fază de atac a reprizei secunde când Manu a egalat cu un șut la colțul lung. Era 2-2, dar un eventual gol al nemțenilor ar fi putut întoarce soarta meciului. Oaspeții au avut o singură ocazie de gol, după o lovitură de colț. Emoțiile au fost risipite total cu cinci minute înainte de final, atunci când Claudiu Mihai a executat perfect o lovitură de la marginea careului advers și a dus scorul la 3-2. Finalul partidei a adud bucuria jucătorilor, stafului tehnic și a spectatorilor prezenți în tribune. Formatia CSM Focșani 2007: Lazăr - Tîrcă, Parlac, Beșa, Mihai - Manu (75 Negoiță), Dorinel Popa,Valentin Ion (47 Negoescu), Lupu - Predoiu (81 Duca). Pasăre (60 Remus Popa). Au mai fost înscriși pe foia de joc Apenciucesei, Nistor, Mitală. Oaspeții au jucat cu: Coșa – Georgescu, Lupu Costin, Nuțu,  Șerban – Panainte, Matei, Doboș, Cîmpanu - Ungureanu, Furtună. Antrenor: Lucian Cozma. Este de remarcat prezența numeroasă a fanilor, dar și evoluția CSM-ului pe toată durata sezonului. Focșănenii au câștigat toate partidele oficiale disputate din septembrie pâmă acum, cu excepția unui rezultat de egalitate, 2-2, înregistrat la Odobești.

Ziarul de Vrancea a transmis în direct pe ZdV-TV meciul de fotbal CSM Focșani 2007-FNADANI ACS Poiana Teiului

Puteți viziona înregistrarea acestuia în VIDEO-ul  de mai jos

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.