Sport

CSM Focșani 2007- SCM Gloria Buzău 2-3(0-2) | Fotbal Liga a III-a

Ziarul de Vrancea
17 nov 2018 982 vizualizări

Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au pierdut sâmbătă  17.11.2018 meciul disputat pe teren propriu cu echipa SCM Gloria Buzău, liderul Seriei I a Ligii a III-a.Jocul a contat pentru pentru etapa a XIII-a  a campionatului în desfășurare.

Mai jos puteți viziona înregistrarea VIDEO  a meciului transmis la ora disputării sale  în direct pe ZdV-TV

 

Fotbaliștii din Buzău și-au respectat condiția de lideri încă din prima repriză  a meciului pe care-au dominat-o și drept urmare și-au și creat și mai multe situații de gol.Primul fotbaliștii din Buzău gol l-au înscris desptul de repede,  în minutul 11, prin căpitanul lor, Petre.Tot în prima repriză SCM Gloria Buzău a benefiat și de un autogol, al jucătorului focșănean Salaoru în minutul 36. În repriza a doua, focșănenii lui Vasile Burgă și Adrian Toma au  mai echilibrat jocul,.Ei  și-au creat  daorită acetui lucru și situații de gol.Ca urmare a unei astfel de situații fotbaliștii  de la  CSM Focșani 2007 au reușit să și reducă din diferența de scor, în minutul 64, prin golul  înscris de Lupu, Buzoienii au dat însă o replică viguroasă și au reușit să mai marcheze un gol, prin Oprea, în minutul 84. În finalul meciului , jucătorii focșăneni au mai înscris în minutul 90+1, prin Popa.Tot la finalul partidei fotbalistul focșănean  Claudiu Mihai a primit cartonaș roșu. Meciul s-a încheiat CSM Focșani 2007 – SCM Gloria Buzău: 2-3 (0-2). După această etapă  buzoienii rămân liderii Seriei I, iar focșănenii se mențin la mijlocul clasamentului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.