Sport

(Update) CSM Focșani 2007 - HC Buzău 2012: 32-27(10-11) | Meci în Cupa României la handbal masculin, duminică 09.12.2018

Ziarul de Vrancea
9 dec 2018 871 vizualizări

Știre actualizată 10.12.2018-ora 11:00,aflată prin intermediul contului de facebook CSM Focșani 2007 oficial:Tragerea la sorți a avut loc astăzi, 10 decembrie 2018-In sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin: CS Universitatea Craiova - CSM Focșani 2007, duminică, 16 decembrie 2018 
Tragerea la sorți a avut loc astăzi, 10 decembrie 2018

Handbal: Focșaniul bate și se califică în sferturile de finală ale Cupei României!
CSM Focșani 2007 - HC Buzău 2012 32-27, în această seară (n.r duminică 09.12.2018)în Sala Polivalentă.

Formația CSM Focșani 2007: CSM Focșani 2007 – HC Buzău 2012 32-27 (10-11)

Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze – Ragea – 2 goluri, Pătru – 3, Moisă, Popovici- 1, Hagiu – 1, Miroiu – 3, Bouroș - 1, Țuțu – 5, Hrimiuc – 2, Mocanu – 3, Rață – 3, Eros, Sladic – 3, Năstăsie – 5.-CSM Focșani 2007 oficial-contul de facebook


 

VIDEO:Mihaela Vladescu

”Băieții noștri câștigă partida din această seară, contra Buzăului, din Cupa României, scor 32-27. Două reprize diametral opuse, o primă repriză in care am suferit și în care nu am putut să ne impunem jocul, o a doua repriză foarte bună, în care pe alocuri am făcut spectacol, cu acțiuni extrem de rapide, spectaculoase, în stil de mare echipă. Urmează marea bătălie cu Făgăraș, de joi din Polivalentă, în prima etapă a returului Ligii Naționale.”-Cătălin Vlădescu

CSM Focșani câștigă ultimul meci al optimilor Cupei României

CSM Focșani a învins pentru a doua oară în acest sezon pe HC Buzău și a reușit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României. Ca de obicei, handbaliștii buzoieni au avut o primă repriză bună, pe care au încheiat-o în avantaj, însă, tot ca de obicei, adversarii au preluat conducerea în repriza secundă și au obținut victoria. Echilibrul pe tabelă s-a menținut până în minutul 37, când scorul era 16-16, apoi gazdele au înscris de trei ori consecutiv, iar buzoienii n-au reușit să se apropie la mai puțin de două goluri până la final.

”N-am făcut cel mai bun joc al nostru, dar am reușit să ne calificăm în turul următor al Cupei României și asta e tot ceea ce contează. Suntem mulțumiți de deznodămânutul acestei partide și așteptăm cu interes tragerea la sorți de luni. Cu siguranță că toată lumea își dorește un adversar accesibil în sferturi, pentru a se califica în Final 4 și sper să fim noi cei care vom avea cel mai mare noroc la tragerea la sorți”. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

CSM Focșani – HC Buzău 32-27 (10-11)

Focșani: Marocico – Țuțu 5, Năstasie 5, Rață 3, Pătru 3, Miroiu 3, Sladic 3, Mocanu 3, Hrimiuc 2, Ragea 2, Popovici 1, Hagiu 1, Bouroș 1, Moisă, Eros. Antrenor: Sandu Iacob.

Buzău: Bobeică, Enache – Burlacu 7, Grasu 4, Cl. Șimicu 4, Stroe 4, Anton 3, Tudorache 2, Mircescu 1, Istrate 1, Urse 1, Mironescu, Asoltanei, Sîrbu, Cîrstea, Chircă. Antrenor: Eliodor Voica.

Tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României va avea loc luni, 10 decembrie, de la ora 11, cele opt echipe calificate fiind: CSU Craiova, CSM București, Dinamo București, CSM Vaslui, Steaua București, SCM Poli Timișoara, Minaur Baia Mare și CSM Focșani.

Text informații:handbalmania.ro

Ce spune despre meciul de handbal masculin CSM 2007 Focșani - CS HC Buzău 32 - 27 (10 - 11),primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă

”Calificată în premieră în urmă cu două luni în optimile Cupei României, izbândă neatinsă până în acel moment de nicio echipă în istoria handbalului vrâncean, iată că în meciul de ieri băieții au realizat o nouă performanță, accederea pentru prima oară în istorie în sferturile de finală ale competiției eliminatorii.

O calificare deloc ușoară, în ciuda diferenței finale de 5 goluri, colega noastră de Ligă, HC Buzău, practicând în prima repriza un joc extrem de dezinvlot, convinsă fiind că doar riscând, atât în apărare cât și în atac poate obține o calificarea de prestigiu în faza următoare.

A urmat însă o a doua repriza perfectă pentru noi din punct de vedere tactic, în care mecanismul implementat de profesorul Sandu Iacob, cu o apărare compactă, fără prea multe spații de pătrundere și o linie de atac inventivă, cu multe combinații pe semicerc a funcționat la cei mai înalți parametri.

O calificare istorică în sferturile de finală, o clasare în play-off la finalul turului de campionat și un joc plăcut publicului spectator, sunt obiectivele atinse până în momentul de față, ce pot fi depășite în a doua parte a sezonului dacă vom scăpa de acele sincope, ce ne dau bătăi de cap în meciurile importante, apărute pe final de meci.

Felicitări, băieți! Ați scris istorie pentru handbalul vrâncean. Suntem mândri de voi!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.