Sport

CSM Focșani 2007 - FC Botoșani II: 2-0 (1-0), în ultima etapă a turului ligii a III-a, a seriei I, la fotbal seniori

Ziarul de Vrancea
30 nov 2019 1704 vizualizări

Au marcat Petre, minutul 14 și Jurj, minutul 75

CSM Focșani 2007 a jucat în următoarea formulă
Apenciucesei, Paizan, Panaite (cpt.), Munteanu, Stoica, Popa D (Adăscăliței min. 46)., Pencea, Manu (Mihai min.79), Lupu (Popa R. min. 60), Petre, Jurj (Lăudatu min. 86) Rezerve: Vrânceanu, Salaoru, Predoiu.

În urma acestui rezultat, echipa focșăneană a acumulat 27 de puncte și încheie turul pe locul al V-lea în Seria I. Returul Ligii a III-a începe pe data de 7 martie 2020.​

Ce spune primarul Focșaniului la finalului turului de campionat 2019/20 despre echipa de fotbal  CSM  Focșani 2007

”Ultimul meci din prima parte a sezonului 2019 - 2020 a adus echipei noastre de fotbal o nouă victorie. După succesul din etapa trecută de pe terenul liderului, Arerostar Bacău, astăzi am reușit să învingem o altă formație bună a campionatului, echipa satelit a prim divizionarei FC Botoșani, o formație ce a avut în primul 11 jucători care au cochetat în acest campionat cu gruparea din prima liga.

O victorie muncită și meritată, în semn de rămas bun pentru suporteri până anul viitor când sperăm la o evoluție mult mai bună decât în prima parte a sezonului. Încheiem astfel un tur de campionat cu 7 victorii, 4 egaluri și trei înfrângeri, cu mici sincope în meciurile cu formațiile pozitionate sub noi în clasament, dar cu 7 puncte din 9 posibile obținute în partidele împotriva primelor trei clasate (Aerostar Bacău, Ceahlăul Piatra Neamț și Foresta Suceava).

Felicitări pentru victorie, băieți și vacanță plăcută!”

Text informații+foto:Cristi Valentin Misăilă

Vizionați și declarațiile antrenorilor principali, Cătălin Chirilă si Alin Chița, la sfârșitul partidei, CSM Focșani 2007 - FC Botoșani II, din etapa a XV - a, ultima a turului, 

VIDEO:Sportuldevrancea Focsani

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.