Sport

CSM Focşani 2007 – Euromania Dumbrăveni, în finala Cupei României

Dan Chiriac
19 mai 2017 885 vizualizări

Sâmbătă şi duminică au loc partidele din Superliga Altdorf Tehnik şi liga a cincea

Joi seara, pe stadionul Milcovul din Focşani a avut loc a doua semifinală din Cupa României, faza judeţeană, la fotbal. Partida CSM Focşani 2007 – Tractorul Năneşti nu a avut istoric. Oaspeţii au avut mai multe absenţe, în condiţiile în care unii jucători nu au putut să se învoiască de la serviciu. CSM Focşani 2007 s-a impus cu 11-0 la capătul unui meci desfăşurat într-o singură direcţie. Este însă de apreciat parcursul foarte bun al formaţiei Tractorul Năneşti, care a ajuns până în semifinalele competiţiei, realizînd astfel un parcurs foarte bun. În faţa unei echipe care ar face faţă cu brio în liga a treia, Tractorul Năneşti nu putea emite foarte multe pretenţii. Din păcate, meciul a avut şi o accidentare nedorită. Ştefan Pădineanu s-a lovit şi va absenta mai mult timp de pe teren. A doua semifinală a opus formaţiile Euromania Dumbrăveni şi Voinţa Cîrligele. A fost un meci incins, cu trei eliminări din tabăra celor de la Cîrligele şi un gol marcat de Lechea  în minutul 118 pentru Euromania. Meciul a fost presărat cu câteva incidente, aplanate însă foarte repede după intervenţia jucătorului Victor Cârlan de la Voinţa Cîrligele şi a asistentului medical Laurenţiu Bălan. Cei doi merită un premiu de fair- play pentru intervenţia lor. De altfel, Victor Cîrlan, un jucător de 42 de ani, joacă de ani buni la formaţia din Cîrligele, dar a încasat primul cartonaş galben din carieră abia în sezonul precedent. Asistentul Lurenţiu Bălan este un obişnuit al meciurilor de fotbal, avînd multe intervenţii de specialitate în momente dificile. Finala Cupei României între CSM Focşani şi Euromania Dumbrăveni va avea loc la o dată ce va fi stabilită de AJF Vrancea. Atunci, dacă la finalul celor 90 de minute rezultatul va fi egal, se vor juca două reprize a câte 15 minute de prelungire. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare.

Meciuri în campionat

Sâmbătă şi duminică au loc partide în Superliga Altdorf Tehnik şi liga a cincea.  De la ora 16.00 are loc partida Naţional Goleşti – Voinţa Cîrligele, iar de la ora 18.00 se dispută CSM Focşani 2007 – Unirea Ţifeşti, FCM Adjud – Tractorul Năneşti şi Voinţa Slobozia Ciorăşti – Dinamo Tătăranu. Duminică de la ora 11.00 se joacă derby-ul Euromania Dumbrăveni – Victoria Gugeşti. Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik are următoarea alcătuire: CSM Focşani 55p; Victoria Gugeşti 44p; Naţional Goleşti 40p; Euromania Dumbrăveni 36p, Voinţa Cîrligele 32p;Tractorul Năneşti 27p; Unirea Ţifeşti 25p; FCM Adjud 19p; Dinamo Tătăranu 16p; ACS Odobeşti 15p; Voinţa Slobozia Ciorăşti 9p, Victoria Pufeşti 3 puncte. CSM Focşani 2007 este matematic campioana judeţului. În liga a cincea, Sportul Ciorăşti este deja promovată în Superliga Altdorf Tehnik. Pentru al doilea loc se luptă trei echipe: Unirea Milcovul, FC Panciu şi Podgoria Coteşti.  Duminică de la ora 11.00 se joacă meicurile: Gloria Răcoasa – Sportul Ciorăşti, Podgoria Coteşti – FC Panciu şi Unirea Milcovul – AS Suraia. În clasamentul ligii a cincea conduce Sportul Ciorăşti-40p, urmată de Unirea Milcovul-30p; FC Panciu-29; Podgoria Coteşti -27p; Flacăra  Urecheşti-25 puncte; AS Suraia-14p; Gloria Răcoasa-12 puncte ; Trotuşul Rugineşti 6p; Săgeata Bilieşti 3p. Cel mai interesant meci al rundei are loc la Coteşti. Cele două formaţii vor lupta pentru un loc ce asigură promovarea în liga a patra. Ambele echipe au şanse în acest moment şi au speranţe într-un rezultat pozitiv. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.