Sport

(Update) VIDEO | Echipa de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 reușește cea mai bună clasare din istorie

Ziarul de Vrancea
12 mai 2021 1993 vizualizări

Handbaliștii focșăneni au încheiat cu o victorie cea mai bună ediție a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH) din istoria participării la această competiție. CSM Focsani 2007 - CSM Făgăraș: 32-22 (19-10).

CSM Focșani 2007 a încheiat ediția 2020-2021 a campionatului Ligii Naționale cu a opta victorie consecutivă. Astăzi, de la ora 13:00, în Sala Dinamo din Capitală, handbaliștii Focșaniului au întâlnit, în ultima etapă, formația CSM Făgăraș, pe care au întrecut-o cu 33-22 (19-10). În urma acestei victorii, handbaliștii focșăneni s-au clasat pe locul 5, înaintea HC Minaur Baia Mare, învinsă tot astăzi de Potaissa Turda, cu 30-26.
 

Echipa de handbal masculin seniori  CSM Focșani 2007 a încheiat campionatul cu o victorie în fața Făgărașului, vrâncenii reușind cea mai bună clasare din istoria clubului, care ar fi putut fi chiar mai bună dacă echipa pregătită de Dalibor Cutura nu ar fi pierdut la ”masa verde” patru meciuri în prima parte a campionatului.

CSM FOCȘANI – CSM FĂGĂRAȘ 32-22 (19-10) Arbitri: Sebastian Mârza / Cristian Nedelea

Focșani: Marocico, C. Rusu – Marjanovic 8, Makrishin 5, Drăgan 4, Hrimiuc 4, Mănescu 3, Miroiu 2, Krstevski 2, Ragea 2, Eros 1, Marijanac 1, Rață, Popovici, Țuțu, Gramatic. Antrenor: Dalibor Cutura.

Făgăraș: Fîntînă, Țenghea – Ștefan 5, Mocanu 5, Constantinescu 4, Mateoniu 3, Csog 2, E. Pop 2, Arsu 1, Cotinghiu, Turcu, Mînea, Cupu, Moisă, Bologa, Dedea. Antrenori: Eugen Frățilă, Dumitru Opriș.

Urmăriți cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între CSM Focșani 2007 și CSM Făgăraș în cadrul etapei a 30-a a Ligii Zimbrilor. -VIDEO:Federatia Romana de Handbal

Citiți și postarea activată pe contul de facebook al primarului municipiului Focșani după aflarea performanței echipei de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 

”Încheiem sezonul competițional 2020-2021 în stil de mare echipă, cu opt victorii consecutive și locul 5 în clasamentul final, pentru că în celălalt meci de interes pentru noi, Potaissa Turda a învins pe Minaur Baia Mare la 4 goluri diferență.

Dacă la cele 17 victorii adăugăm cel puțin 3 posibile din cele 5 meciuri pierdute pe nedrept în tur la masa verde din cauza covidului, terminam sezonul pe locul 4, înaintea echipei susținută de primăria capitalei, CSM București.

Chiar dacă pandemia ne-a ținut departe de meciurile echipei noastre, am fost cu toții trup și suflet pentru acești minunați băieți și ne-am bucurat împreună de rezultatele lor încredibile.

Le mulțumim din suflet că ne-au făcut mândri și au dus numele Focșaniului între cele mai bune 5 formații de handbal masculin din România.”-Cristi Valentin Misăilă

CSM Focșani 2007 oficial a anunțat astăzi, pe Facebook, o întâlnire cu suporterii a echipei de handbal masculin seniori, în această seară la ora 20:00, în Piața Unirii din Focșani. Redăm în continuare textul integral al postării pe acest subiect 

”În Piața Unirii, astăzi la ora 20:00, echipa de handbal seniori se va întâlni cu suporterii!

Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 a încheiat un sezon competițional excepțional, într-un an extrem de greu în care, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, a fost lipsită de susținerea directă a suporterilor săi admirabili.

După ultima etapă a Campionatului care a avut loc astăzi, în sala Dinamo din Capitală, din inițiativa suporterilor, echipa se va întâlni cu aceștia în Piața Unirii.

Cei care au onorat culorile clubului Municipalității se vor afla alături de cei care i-au susținut necondiționat chiar în situația în care nu au putut fi prezenți la jocurile din Campionat.

Va fi făcută o prezentare a lotului de jucători și staff-ului, a performaței în sezonul care s-a încheiat – cel mai bun din existența formației de handbal seniori a Focșanului.”

Text informații+ foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.