Sport

Handbal masculin | CSM Focșani – SCM Politehnica Timișoara 28-28 (15-12) miercuri seară în etapa a XXV-a LNMH

Ziarul de Vrancea
28 mar 2019 975 vizualizări

Egal cu scântei la Focșani, acolo unde gazdele și-au dorit să se revanșeze după înfrângerea suferită în fața bănățenilor în semifinalele Cupei României. 

A fost un joc cu mulți nervi, arbitrii Mârza și Nedelea dictând nu mai puțin de 13 eliminări. Gazdele au avut 3 goluri avans la pauză, după care Timișoara conducea cu 19-17 în minutul 41, vrâncenii revenind la conducere, 21-20 în minutul 47 și 24-21 în minutul 50. Marjanovic a egalat la 27 în ultimul minut, apoi Pătru le-a adus din nou pe gazde în avantaj pentru ca Hrimiuc să fie descalificat cu 4 secunde înainte de final, iar același Marjanovic a egalat din 7 metri.

CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze – Mocanu 6, Miroiu 6, Rață 3, Pătru 3, Moisă 3, Țuțu 2, Hrimiuc 2, Sladic 2, Posa 1, Ragea, Popovici. Antrenor: Sandu Iacob.

SCM Politehnica Timișoara: Tcaciuc 1 gol, Varo – Marjanovic 9, Sadoveac 6, Cîmpan 4, Milosevic 4, Fenici 2, Păiuș 1, Pribanic 1, Dragas, Irimescu, Furak. Antrenor: Pero Milosevic

Text informații+ foto:handbalmania.ro

Citiiți și:Părerea primarului Focșaniului Cristi Valentin Misăilă despre meciul de handbal CSM 2007 Focșani - Politehnica Timișoara 28 - 28

Etapa a 25-a, penultima din sezonul regulat, ne-a scos în cale unul dintre cei mai puternici adversari din campionat. Poli Timișoara, câștigătoare marelui trofeu din urmă cu trei săptămâni din Final Four, s-a reîntors la Focșani într-o reditare a semifinalei Cupei Românei, însă de această dată lupta s-a dat pe puncte.

O eventuală victorie a bănățenilor i-ar fi propulsat în primele 4 echipe ale campionatului, poziție de pe care ar fi putut începe play-off-ul cu 4 puncte. Însă astăzi s-au lovit de un adevărat zid, de o echipă a noastră dornică de revanșă si hotărâtă să dovedească tuturor că înfrângerea din semifinale a fost doar un simplu accident.

Iar astăzi băieții ar fi meritat toate cele trei puncte pentru că au fost mai buni și au abordat meciul cu mai multă încredere față de precedenta întâlnire, însă cei care s-au opus au fost arbitrii partidei. Multe decizii eronate, faulturi neacordate, eliminări nejustificate, lovituri de la 7 m acordate gratuit adversarilor în momente cheie ale jocului, ce ne-au privat, din păcate, de o victorie meritată.

Am terminat în cele din urmă la egalitate, însă pentru noi, cei ce iubim această echipă, meciul de azi a reprezentat o victorie. O victorie în inimile noastre, a unei echipe ce și-a jucat de fiecare dată șansă pe teren, atât cât a putut și nu a avut nevoie de ajutorul arbitrilor pentru a-și câștiga poziția nici în play-off și nici în semifinalele Cupei României.

Nu-i nimic, băieți! Pentru noi, voi sunteți câștigătorii!

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.