Sport

CSM Focșani - AHC Dunărea Călărași 22-22 (14-9) în primul meci de handbal masculin din acest final de săptămână

Ziarul de Vrancea
16 aug 2019 1287 vizualizări

În acest final de  săptămână, cele două echipe care se pregătesc de debutul noului sezon al Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH), susțin  două meciuri de antrenament.Primul dintre acestea s-a disputat vineri, 16 august 2019, începând de la ora 17:30, în sala polivalentă din Focșani. 

 

Echipa CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Pătru 2, Cozorici, Popa – 1, Miroiu – 4, Țuțu, Hrimiuc – 3, Mocanu – 2, Rață – 2, Nuțu – 2, Marijanac – 2, Eros – 4, Gramatic, Sladic.

Vineri 16 august 2019, seară, în Sala Polivalentă, într-un meci de pregătire, CSM Focșani 2007 și AHC Dunărea Călărași au terminat la egalitate: 22-22, după ce la pauză gazdele aveau un avantaj de 5 goluri. În minutul 44 gazdele conduceau cu 20-16, în munutul 58, conduceau oaspeții cu 22-20, dar focșănenii au reușit egalarea din 7 metri când mai erau 3 secunde de joc.O primă repriză foarte bună făcută de echipa CSM Focșani 2007. Ăn această primă repriză s-a produs și  accidentarea nedorită ahandbalistului de la CSM Focșani 2007,  Bogdan Rață în minutul 20. El a făcut  se pare o entorsă de gradul I, la glezna stângă, care îl va scoate, probablil,din circuit, cam o săptămână.

A doua repriză a fost una mai echilibrată, echipa AHC Dunărea Călărași a și condus, dar handbaliștii de la CSM Focșani 2007  au egalat în ultima acțiune din 7 m, prin Valentin Mocanu.


Sâmbătă, 17 august, de la ora 11:30, în Sala Polivalentă din Focșani , cele două formații vor disputa o nouă partidă de pregătire.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.