Sport

CSM avansează în clasament

Ziarul de Vrancea
23 oct 2021 756 vizualizări

Handbalistele bucureștene au învins și Buducnost în Liga Campionilor

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a învins duminică, pe teren propriu, formația Buducnost Podgorica, scor 30-22 (14-10), în grupa A a Ligii Campionilor. Principalele marcatoare ale CSM au fost Cristina Neagu 6 goluri, Barbara Lazovic 4, Elizabeth Omoregie 4 și Alexandra Dindiligan 4. Celelalte rezultatele ale etapei a V-a: Podravka Koprivnica - Team Esbjerg 26-27, Rostov Don - Borussia Dortmund 37-27 și Ferencvaros Budapesta - Brest Bretagnie 28-27. După cinci etape, clasamentul este condus de Rostov-Don 8 puncte, urmată de Ferencvaros Budapesta 8 p, Team Esbjerg 7p, CSM București 6 p.Borussia Dortmund 5 p, Brest 4 p, Podravka 2 p, Buducnost 0 p. În turul competiției, CSM va mai juca pe teren propriu cu Brest Bretagne (30 ocrombrie) și în deplasare cu Ferencvaros (13 noiembrie). Returul se va încheia în 19 februarie 2022. Faza play-off va avea loc între 26 martie și 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie și 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

* Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu formația cehă DHK Banik Most, scor 25-26 (16-14), în manșa secundă din turul II al European League, dar s-a calificat în turul al 3-lea al competiției.În tur, Măgura a câștigat cu scorul de 27-26 (12-10) și, chiar dacă la general scorul este 52-52, echipa din Cisnădie se califică datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. Alte două echipe românești vor intra în competiție din turul următor, Gloria Buzău și SCM Râmnicu Vâlcea.

*Echipele de handbal masculin Minaur Baia Mare și CSM Focșani s-au calificat pe teren propriu, în turul III al European Cup. Minaur a învins formația israeliană Hapoel Ashdod, scor 35-32 (14-17) și 33-29 (18-16). Ambele manșe s-au disputat la Baia Mare, conform înțelegerii dintre cele două cluburi. CSM Focșani a învins și ea de două ori, pe teren propriu cu 35-26 (18-14) și 33-26 (18-10) echipa Handball Kaerjeng (Luxemburg). Tragerea la sorți pentru meciurile din turul 3 va avea loc luni, la Viena.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.