Sport

Crina Pintea, prezentată la Györ

Ziarul de Vrancea
17 dec 2018 494 vizualizări

 șefii grupării maghiare au avut numai cuvinte de laudă pentru jucătoarea română, considerată drept cea mai bună soluție pentru postul de pivot

Handbalista Crina Pintea a semnat un contract cu campioana Europei, Györ ETO ea afirmând, la prezentarea oficială, că i s-a îndeplinit visul de a evolua la formația ungară. "Sunt foarte fericită că am oportunitatea de a evolua restul sezonului la Györ, unul dintre visurile mele a devenit realitate. Voi munci din greu să contribui la succesul echipei, atât cât de mult voi putea și sper că voi ajuta la îndeplinirea obiectivelor noastre comune. Bineînțeles, sunt un pic obosită după Campionatul European care abia s-a încheiat, dar abia aștept să mă alătur echipei și să joc în tricoul verde și alb pentru importantele ținte din handbalul feminin", a declarat Pintea.

"Cred că, după o lungă căutare am găsit cea mai bună soluție pentru postul de pivot: Crina Pintea, jucătoare din naționala română și la formația Paris Issy, care a reușit o fantastică performanță la Campionatul European din Franța", a declarat președintele Gyor Audi ETO,  Csaba Bartha.  Györ a plătit 50.000 de euro formației Issy Paris pentru a obține cartea verde a jucătoarei. Crina Pintea ar putea debuta la Györ în Liga Campionilor tocmai împotriva CSM din Bucureti, pe 26 ianuarie. În vârstă de 28 de ani, Pintea are 60 de selecții la naționala României. Ea a fost desemnată de EHF cel mai bun pivot al Campionatului European de handbal feminin din Franța, competiție la care România s-a clasat pe locul IV. De-a lungul carierei, Crina a evoluat la echipele HC Zalău, Thüringer  și Issy Paris, înainte de transferul la Györ. Noua echipă a Crinei a  câștigat 14 titluri de campioană a Ungariei, 13 Cupe ale Ungariei și patru trofee ale Ligii Campionilor.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.