Sport

Crina Pintea ne-a făcut-o!

Ziarul de Vrancea
26 ian 2019 712 vizualizări

Cu pivotul român  în rol de VIP, Györ ETO  a zdrobit CSM  în Liga Campionilor de handbal feminin

Campioana României la handbal masculin a debutat cu o înfrângere la scor în grupa principală II a Ligii Campionilor, scor 27-36 (15-22) pe terenul echipei Györ ETO. Campioana României a avut o primă repriză sub orice critică în apărare, perioadă în care a încasat un număr record de goluri de când joacă la acest nivel – 22 de goluri. Cea mai bună jucătoare a partidei a fost Crina Pintea, pivotul care evoluează la echipa maghiară, autoare a nouă goluri (procentaj (100 %). Lipsită de Cristina Neagu, accidentată, CSM a înscris prin Andrea Lekic (8), Jovanka Radicevic (6), Elizabeth Omoregie (4), Barbara Lazovic (3), Dragana Cvijic (2), Iulia Curea (1), Oana Manea (1), Nathalie Hagman (1) și Majda Mehmetovic (1). Următorul meci va fi pe 2 februarie, la București, în compania echipei Krim Ljubljana. “Toată lumea a spus că va fi un meci special pentru mine. Eu am vrut doar să îmi fac treaba și să dau tot ce am mai bun. Mă bucur că am reușit să fac un meci atât de bun. Mă simt foarte bine în echipă, acest public este minunat, oamenii iubesc handbalul. Nu știu dacă voi rămâne aici, nu depinde numai de mine. Îmi fac treaba și vedem ce se va întâmpla”, a spus Crina Pintea, după meci. În următorul meci, echipa bucureșteană va evolua pe 2 februarie pe teren propriu, cu Krim Ljubljana, echipă care a pierdut cu  24-25 pe teren propriu meciul contra Vipers Kristiansand. Ieri, în aceeași grupă, Ferencvaros a învins în deplasare cu 25-22 echipa Thüringer HC. Clasament: 1. Györ – 10p; 2. Vipers – 6 p; 3. CSM – 6 p; 4. Ferencvaros – 4 p; 5. Krim – 3 p; 4. Thüringer – 1 p.

* Echipele românești prezente în grupele EHF, continuă eșecurile: SCM Craiova (deținătoarea trofeului) a fost învinsă în deplasare cu 17-23 (9-13) meciul cu Podravka Koprivinica, iar Măgura Cisnădie a cedat în Suedia, scor 23-28 (8-11) în fața formației Storhamar Elite. Cele două echipe ocupă ultimul loc în grupele lor (A pentru Măgura, D pentru SCM).

* Finala Campionatului Mondial de handbal masculin s-a jucat între două echipe nordice: Norvegia și Danemarca. Vineri seara,  la Hamburg, Danemarca, echipa campioană olimpică, a învins Franța cu 38-30 (21-15), iar Norvegia a dispus, surprinzător de Germania cu 31-25 (14-12). În finala de ieri, jucată la Herning, Danemarca a învins Norvegia cu scorul de 31-22 (18-11), iar în meciul pentru medalia de bronz, Franța a învins Germania cu 26-25 (9-13).

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.