Sport

Copiii noștri se obrăznicesc

Ziarul de Vrancea
27 iul 2019 818 vizualizări

*Răzvan Marin, integralist la Ajax în supercupa Olandei * Ianis Hagi a marcat după două minute de la debutul în campionatul belgian

*Răzvan Marin (23 de ani) a făcut un meci excelent la debutul pentru Ajax, în Supercupa Olandei, cu PSV. Românul a avut o prestație foarte bună la centrul terenului, alături de Daley Blind. Cei doi au făcut jocul de la mijloc și au atins balonul de cele mai multe ori: Marin de 78 de ori, iar olandezul de 80 de ori. Ajax Amsterdam a cucerit, sâmbătă, Supercupa Olandei, după ce s-a impus în fața rivalei PSV Eindhoven, scor 2-0. Răzvan Marin a fost integralist pentru „lăncieri”, trecându-și în cont primul trofeu. Partida de pe Amsterdam Arena a început cum nu se putea mai bine pentru Ajax. Echipa lui Răzvan Marin a deschis scorul după doar 35 de minute, prin Kasper Dolberg, care a primit o pasă excelentă în careu de la Van De Beek și l-a învins pe Zoet. Echipa lui Erik Ten Hag a continuat să domine partida, iar Daley Blind a stabilit scorul final al partidei, 2-0, în minutul 53. Fostul jucător de la Manchester United a înscris cu un șut din afara careului. În ciuda faptului că oaspeții au reclamat un fault comis de Tadic înaintea golului, arbitrul a validat reușita după consultarea VAR. Pentru Ajax este a noua Supercupă a Olandei. Echipa lui Răzvan Marin, la care românul s-a transferat în această vară, a câștigat în sezonul trecut și Cupa și campionatul Olandei.

*Ianis Hagi a marcat la debutul într-un meci oficial pentru KRC Genk, în meciul câștigat de formația sa, scor 2-1, cu echipa Kortijk, în prima etapă a campionatului Belgiei. Hagi a intrat pe teren în minutul 74 și a marcat în minutul 76. Pentru Genk a mai marcat Nygren('51), în locul căruia a intrat Hagi, iar pentru Kortijk a deschis scorul De Sart în min. 13. După primul gol în tricoul lui Genk, la primul meci oficial, Ianis Hagi a vorbit despre momentele foarte bune prin care trece. Mijlocașul este mulțumit de performanța reușită la debut, dar este conștient că mai are mult de tras până să ajungă la un anumit nivel. „Încă am de muncă pentru a mă adapta fotbalului din Belgia. Sunt într-o perioadă de acomodare. Vreau să rămân aici mult timp și să îmi fac fanii mândri! E grozav să intri pe teren și să marchezi golul decisiv, unul atât de important. Vreau să le mulțumesc colegilor mei. M-au ajutat mult. Sunt fericit că am marcat. A fost instinctiv să urmăresc acea minge. E grozav că am inscris la prima atingere de balon!”, a declarat Ianis Hagi după meci. Următorul meci al lui Ianis va avea loc pe 3 august, pe terenul echipei Mechelen.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.