Sport

Continuați nebunia?

Ziarul de Vrancea
18 aug 2019 657 vizualizări

Astăzi, de la ora 22:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” are loc primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor între CFR Cluj și Slavia Praga *partida va fi transmisă de DigiSport, Telekom și Look Plus.

Jucătorii de la CFR Cluj și antrenorul lor, Dan Petrescu, n-au clipe de răgaz în acest răgaz. După eliminarea unor echipe pe care tehnicianul le considera superioare (Astana, Maccabi Tel Aviv, Celtic Glasgow), clujenii au parte de un alt adversar pe cinste. Slavia Praga,o echipă care a ajuns în sezonul precedent în sferturile de finală ale Ligii Europa, fază în care au fost biruiți cu greu de câștigătoarea competiției, Chelsea. Cu toate că book-makerii dau favorită echipa pragheză, cu toate că bugetul acesteia este net superior, statisticele ne arată că nicio formație românească n-a fost eliminată de vreuna cehească în ultimii zece ani. Dar statisticile nu joacă fotbal.

Dan Petrescu nu va beneficia de Culio, deși argentinianul își revenise după accidentarea din Israel și antrenorul dădea de înțeles că îl va trimite încă din primul minut pe teren, situația mijlocașului s-a înrăutățit și mai mult ca sigur va absenta. Există însă șanse să evolueze în meciul retur. În urmă cu câteva zile, Mara dădea ultimele informații din tabăra campioanei și anunța că argentinianul își revenise. Totodată, staff-ul tehnic de pe Gruia este tentat să-l utilizeze pe Păun, care a jucat bine la Glasgow având o contribuție esențială la golul al treilea marcat de Omrani. Franco-algerianul va începe partida alături de Rondon, Țucudean urmând a fi păstrat pentru final. În sezonul 2012-2013 a participat CFR Cluj ultima oară în grupele Ligii Campionilor. Atunci, campioana se duela cu Manchester United, Galatasaray și Braga, reușind să obțină locul trei, care a asigurat calificarea în șaisprezecimile Europa League. Inter Milano a fost, atunci, adversarul ardelenilor. Italienii s-au impus fără emoții, cu 5-0 la general.

Slavia, echipă antrenată de Jindrich Tripsovsky are doi români în lot, Nicolae Stanciu și Alexandru Băluță, dar numai primul este titular incontestabil. Slavia este lider în campionatul Cehiei, cu cinci victorii și o remiză (16 puncte). În ultima etapă, Slavia a învins în deplasare pe Ceske Budejovice cu 3-0, primul gol fiind marcat chiar de „Nicușor”. Meciul de la Cluj va fi primul din România cu asistență video (VAR) logistica fiind asigurată de UEFA.

Formațiile probabile

CFR: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac , Djokovic, Bordeianu, Păun – Rondon, Omrani.

Slavia: Kolar – Boril, Frydrych, Hovorka, Coufal –Soucek, Holes – Masopust, Husbauer, Stanciu.

Arbitru: Cüneyt Çakır (Turcia)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.