Sport

Competiții sportive de „Zilele Colegiului «Edmond Nicolau»”

Alexandra TĂTARU
11 iun 2017 745 vizualizări

„Zilele Colegiului «Edmond Nicolau»” se desfășoară, în mod tradițional, în săptămâna 2-8 iunie. Anul acesta, manifestările principale ale săptămânii au fost competițiile sportive incluse în proiectul ”Cupa Zilele Liceului”, coordonat de profesorul Ionel Ambrosie. Evenimentul a continuat, de fapt, activitățile cultural educative începute înainte de minivacanța de Rusalii, respectiv festivitatea de absolvire a elevilor de clasa a XII-a sau activitățile legate de ”Ziua Mondială a Mediului”, ”Ziua porților deschise” pentru absolvenții claselor a VIII-a.Aflată la cea de-a IX-a Ediție, competiția”Cupa Zilele Liceului” a reunit liceeni participanți la diferite activități sportive coordonate de profesorii Ambrosie Ionel, Ittu Petre, consilierul educativ și conducerea liceului.

În sala de sport au avut loc întreceri de șah, tenis de masă, handbal și tenis – fotbal. Au fost invitate toate liceele din municipiu cu echipe sau participanți individuali pentru tenis de masă și șah. În deschiderea competițiilor, profesorul Ionel Ambrosie a arătat însemnătatea acestor manifestări dedicate Zilele Colegiului Edmond Nicolau, iar directorul Gabriel Danielescu a precizat care este rolul activităților cultural artistice și sportive în viața unui liceu.  Competiția de tenis de masă a fost câștigată de elevii Cosmin Zisu, de la Liceul Auto, Valentin Andrei, Colegiul ”Gh. Asachi”, Răuță Costel , Liceul G.G. Longinescu, aceştia fiind cei mai buni dintre cei 16 participanți. La concursul de șah, unde s-au înscris 12 competitori, au urcat pe podium Ștefan Tudorache, de la Colegiul Al. I. Cuza, Mirel Durțan, de la Liceul de Arte și Gabriel Flueraru de la Colegiul Al. I Cuza. La competiţia de tenis cu piciorul, primele trei locuri au fost ocupate de echipele Colegiului Tehnic ”Edmond Nicolau”, Colegiului ”Traian Vuia” și Liceului de Artă ”Gh. Tattarascu”, iar la handbal, competiție ce s-a desfășurat în sala de sport de la a Colegiului Naţional Unirea, podiumul a fost ocupat de Colegiul Naţional Al. I. Cuza, Colegiul Naţional Unirea și Edmond Nicolau. Sportivii înscriși în competiții, dar și cei din clasele terminale, au fost premiați cu trofee și diplome oferite de sponsori și D.J.S.T. Vrancea, premiați fiind și profesorii coordonatori Cătălin Danciu, Carmen Grosu, Dan Manole, Adrian Cincă, Florin Eufrosie, Viorel Paizan, Petru Ittu, Norocel Corcoz, Ion Grigoriu și Ionel Ambrosie. ”Competițiile derulate cu ocazia «Zilelor Colegiului Edmond Nicolau» au constituit un bun prilej de încheiere a activităților sportive pentru anul școlar 2016-2017, dar mai ales un mod de a înțelege că sărbătoarea unui colegiu trebuie omagiată mereu. A fost o ocazie de a-i  revedea pe elevii sportivi bucuroși că au urcat pe podium cu medalia, cupa și diploma oferită pentru rezultatul obținut. Totodată, vreau să mulțumesc D.J.S.T. Vrancea și Clubului Sportiv Municipal Focșani 2007 pentru sprijinul acordat în acest an școlar”, ne-a transmis organizatorul competițiilor sportive, prof. dr. Ionel Ambrosie. (A.T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.