Sport

Clubul Prosport Focșani își înființează secție de handbal feminin

Ziarul de Vrancea
26 nov 2018 2206 vizualizări

Informația apare pe pagina de facebook a clubului Prosport Focsani

Focsani, noiembrie 2018

PROSPORT FOCSANI – HANDBAL, INCEPUT DE POVESTE

BUN VENIT LA PROSPORT FOCSANI, MAESTRULUI EMERIT, PROFESOR DE HANDBAL, RADU GEORGESCU !!!!

PROSPORT FOCSANI isi propune sa fie un club etalon pentru sportul vrancean.

Am inceput cu fotbalul pentru copii si juniori, si nu vom ramane doar la acest nivel. Din aceasta luna diversificam activitatea clubului si oferim copiilor vranceni sansa de a practica si alte sporturi la clubul Prosport Focsani, la nivel de performanta. Iar una dintre disciplinele cu rezultate majore in Vrancea este handbalul. Pentru inceput, handbalul feminin.

De ce handbal ? Pentru ca Prosport Focsani este un club serios, care pune accent performanta, dar si pe oameni. Antrenor la sectia de handbal este un adevarat creator de vedete, reputatul profesor RADU GEORGESCU. Alaturi de domnia sa este doamna profesoara Pavel Loredana.

Profesorul Radu Georgescu s-a nascut la data de 8 iulie 1948 si a absolvit UNEFS Bucuresti. In perioada 2004 – 2007, a fost coordonatorul centrului de junioare si tineret al Oltchimului Rm. Valcea. In aceasta perioada antrenorul – profesor Radu Georgescu iese campion national al Romaniei de doua ori cu junioarele de la Oltchim Rm. Valcea. Profesorul Radu Georgescu a reusit lansarea spre marea performanta a mai multor jucatoare junioare, lucru care i-a adus in 2005 titlul de ANTRENOR EMERIT.

A fondat scoala de handbal vranceana. Dupa ce si-a luat licenta in educatie fizica, Radu Georgescu este repartizat, in anul 1976, la Clubul Sportiv Scolar din Focsani. Pune bazele unei scoli de handbal feminin care s-a facut cunoscuta in toata Romania, multe dintre sportivele sale ajungand sa joace la marile echipe din tara, dar si din strainatate.

Cele mai importante sportive descoperite si formate de profesorul Radu Georgescu?

SIMONA GOGIRLA, VALENTINA ELISEI, ADA MOLDOVAN, PAULA TEODORESCU, JANINA LUCA, MIRABELA TOMA si ALINA BRATU,etc, nume ce nu mai au nevoie de nici o alta prezentare. Au castigat cupe europene, componente de baza ale echipelor nationale ale Romaniei, au luat trofee personale, titluri mondiale, medalii la cele mai tari competitii interne si internationale. Toate aceste sportive s-au format la Focsani.

De altfel, reputatul tehnician ne-a declarat:,,Sunt deosebit de bucuros pentru ca am reusit sa infiintam o sectie de handbal la Prosport Focsani. Am fost coleg, la LPS Focsani, cu profesorul Laurentiu Muscalu, si am ales Prosport Focsani pentru ca este un club sportiv care îsi doreste sa faca performanta. Avem copile talentate si foarte talentate. Asa cum jucatoare ca Valentina Elisei Ardean, Simona Gogirla, Gianina Luca si multe alte campioane au plecat din Vrancea, putem vedea in curand si fete de la Prosport Focsani pe care speram sa le regasim in loturile nationale. Nu accept mediocritatea si, mai presus de toate, nu-mi place sa stau degeaba. Un om care sta degeaba este o mare risipa. Si pentru el, si pentru ceilalti.”

Doamna profesoara Loredana Pavel a jucat alaturi de generatia de aur a handbalului feminin vrancean si, alaturi de reputatul antrenor Radu Georgescu, este hotarata sa faca performanta.

Prosport Focsani, profesorii Radu Georgescu si Loredana Pavel, Sport, Performanta, Viitor !

Uram mult succes sectiei de handbal feminin ! Bun venit profesorilor Radu Georgescu si Loredana Pavel !

Prosport Focsani organizeaza selectii pentru sectia de handbal feminin. Antrenamentele se desfasoara in Sala Polivalenta ,,Vrancea” din Focsani. Mai multe informatii puteti afla direct de la cei doi antrenori:

Radu Georgescu – 0745.613.451

Loredana Pavel – 0721.365.114

Text informații + foto:Prosport Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.