Sport

Clubul Inizio Focșani a petrecut in familie!

Dan Chiriac
3 ian 2018 1437 vizualizări

Inizio Focşani a petrecut în familie la final de an. Alături de copii, antrenori si părinți, ca in multe alte dăți, s-a aflat prietenul si susținătorul clubului, Munteanu Marian, director Decathlon Focșani. “Mulțumim domnului Cristi Petrea pentru sprijinul și implicarea în acest eveniment minunat. Mulțumim Grafit Decor!Până la venirea lui Moș Crăciun, copiii s-au întrecut in activități competitive, relaxante și... fără scor!.Antrenorii i-au incurajat, iar părinții i-au susținut și aplaudat de pe marginea terenului!După plecarea lui Moș Crăciun, a fost rândul tăticilor să impresioneze copiii, formând două echipe de old- boys, pentru a juca fotbal. A fost amuzant, s-a lăsat cu "strigături", încurajări si multă veselie, atât din partea copiilor, dar mai ales.... a mămicilor... Mulțumim domnului Dan Caraba și domnului Vasi Matei pentru sprijinirea clubului Inizio Focșani prin punerea la dispoziție a bazei sportive. Mulțumim tuturor celor care au luat parte la organizarea acestui eveniment.Mulțumim domnului Romica Corozanu!Mulțumim părinților pentru încrederea care ne-o acordați și pentru toate sacrificiile făcute... Mulțumim părinți!A fost o zi superbă, de neuitat,trăită de clubul Inizio Focșani ca intr-o familie!”, ne-a transmis Rodinel Stan, de la clubul focşănean. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.