Sport

Clubul CSM Focșani 2007, despre Final Four-ul Cupei României Fan Courier la handbal masculin

Ziarul de Vrancea
13 mar 2019 955 vizualizări

Într-un comunicat de presă postat pe contul de facebook CSM Focșani 2007 oficial este exprimată poziția clubului în legătură cu desfășurarea Final Four-ului Cupei României Fan Courier la handbal masculin, desfășurat în Sala Polivalentă din Focșani în zilele de 09 și 10 martie 2019. 

Comunicat de presă

Final Four-ul Cupei României Fan Courier la handbal masculin, care a adus în Sala Polivalentă din Focșani patru dintre cele mai bune echipe din România, a fost o sărbătoare care a oferit focșănenilor spectacole sportive de înalt nivel. Politehnica Timișoara, Steaua București, Dinamo București și CSM Focșani 2007 au arătat, prin prestațiile din cele două zile ale turneului, frumusețea handbalului jucat în spiritul fair-play-ului, cu respect pentru partenerii de întrecere și competiție.

Au fost, în afara terenului de joc, și manifestări ale unor grupuri de suporteri agresivi, uneori huliganice, care nu au avut nimic în comun cu spiritul sportivității, dar care nu au putut știrbi din reușita unui eveniment sportiv de anvergură, organizat în premieră absolută la Focșani. 

La reușita sportivă a Final Four-ului din Sala Polivalentă din zilele de 9 și 10 martie au contribuit prin implicare directă în organizare și desfășurare instițuții sportive, administrative și de ordine publică de nivel local sau central și cărora le adresăm mulțumirile noastre în calitate de gazde, parteneri și de beneficiari direcți - prin echipa de handbal, ai evenimentului – Federația Română de Handbal, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, Poliția Municipală Focșani, Poliția Locală Focșani, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, ISU Vrancea, Poliția TF Focșani, Prefectura Vrancea, UMO Serv Focșani, DJST Vrancea, Expert Medical Management Focșani. 

Adresăm, în egală măsură, mulțumiri sponsorilor locali ai evenimentului – Consiliul Local și Primăria Muncipiului Focșani Scorpion Focșani, Grand Kristal Residence City, RAVENOL și, în mod special publicului focșanean, impecabil în modul în care și-a susținut favoriții, dar și pentru atmosfera de gală creată în jocurile celorlalte formații și la festivitatea de premiere. 

Mulțumiri deosebite adresăm și cetățenilor municipiului Focșani care au avut de suportat inconvenientele create de închiderea circulației publice pe Bulevardul Unirii în zonele Sălii Polivalente și Pieței Unirii în după-amiezele celor două zile ale Final Four-ului.

Viorel Ciubotaru, director al CSM Focșani 2007

Focșani, 13 martie 2019


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.