Sport

Claudiu Mihai a adus victoria în minutul 95 cu un eurogol!

Dan Chiriac
14 oct 2017 1615 vizualizări

u CSM Focşani 2007 – CSM Paşcani 2-1 (1-0), în liga a treia de fotbal u fundaşul stânga al focşănenilor a prins un şut senzaţional din lovitură liberă de la 30 de metri, direct în vinclul

VIDEO cu înregistrarea integrală a meciului:

Totul e bine când se termină cu bine, dar CSM Focşani 2007 a trăit periculos în partida cu CSM Paşcani desfăşurată sâmbătă în liga a treia. Un meci care trebuia să se încheie cu o victorie la 3-4 goluri diferenţă pentru focşăneni a fost la un pas să se termine la egalitate. Ocaziile imense ratate de focşăneni au fost răzbunate abia în minutul 95, atunci când Claudiu Mihai a trimis un trasor de la 30 de metri, din lovitură liberă, direct în vinclul porţii adverse. Cum s-a ajuns însă la situaţia ca un meci ce părea la discreţia focşănenilor să fie câştigat abia în minutele de prelungire? Săpunaru a deschis scorul în minutul 16 după ce a trimis cu capul în plasă după o lovitură de colţ. Fanii se bucurau în tribune şi se gândeau deja că cele trei puncte sunt asigurate. Mai ales că oaspeţii nu au contat în atac şi s-au apărat cu greu la atacurile focşănenilor. Defensiva ieşenilor a rezistat eroic în minutul 38, când a respins de mai multe ori de pe linia porţii, mingea refuzând practic să intre în poartă. Cu 1-0 la pauză, CSM-ul s-a crezut învingător, mai ales că începutul reprizei a doua a dus alte două ocazii imense. Manu a trimis pe lângă portarul advers, tot stadionul a văzut gol, dar mingea refuzat din nou să intre în plasă şi a lovit bara laterală. Un minut mai târziu, portarul oaspeţilor i-a făcut un cadou lui Zaharia, dar şutul jucătorului focşănean a lovit bara transversală. „Să vezi că ocaziile se răzbună!”, a apucat doar să spună un fan prezent în tribune. La următoarea fază, Nuţescu a prins un şut de 25 de metri din lateral, iar portarul Apenciucesei nu a mai putut face nimic.1-1, iar oaspeţii au prins curaj. Au rezistat pînă în minutul 91, atunci când Pasăre a scăpat spre poarta adversă, dar în locul unei pase ce l-ar fi lăsat cu poarta goală pe Budeanu a preferat un şut ce a ocolit poarta adversă. A fost momentul în care fanii şi-au pierdut speranţa. A fost însă nevoie de execuţia de excepţie a lui Claudiu Mihai din minutul 95. Fundaşul stânga a prins un şut senzaţional din lovitură liberă de la 30 de metri, direct în vinclul. Jucătorii au sărbători la final, îmrepună cu fanii, o victorie ce a venit mai greu decât se aşteptau. Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma au folosit următoarea formaţie: Apenciucesei – Dediu, Parlac, Beşa, Mihai – Săpunaru, Lupu, V.Ion, Manu - Zaharia, Pasăre. Au mai intrat: Duca, Budeanu, Remus Popa. Etapa viitoare, CSM Focşani va juca în deplasare, cu Avântul Valea Mărului. Partida va avaea loc sâmbătă cu începere de la ora 15.00. În urma victoriei de sâmbătă, CSM Focşani 2007 a urcat pe locul cinci în clasament cu 13 puncte, la doar cinci puncte diferenţă de prima poziţie ocupată în continuare de Oţelul Galaţi. (Dan CHIRIAC)

 

Vineri, 13 Octombrie

Aerostar Bacău - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc  3-0

Sâmbătă, 14 Octombrie

Metalosport Galaţi - Sporting Lieşti   0-11

AFC Hărman - CSM Roman  1-2

Suporter Club Oţelul Galaţi - KSE Târgu Secuiesc    1-1

AFC Odorheiu Secuiesc - Avântul Valea Mărului     2-0

CSM Focşani - CSM Paşcani  2-1

Bucovina Rădăuţi - Sănătatea Darabani         2-1

Olimpic Cetate Râşnov stă.   

 

Clasament Liga 3

1.         Suporter Club Oţelul Galaţi      18

2.         Aerostar Bacău    18

3.         Sporting Lieşti     16

4.         AFC Hărman    16

5.         CSM Focşani    13

6.         AFK Csikszereda Miercurea Ciuc        13

7.         Olimpic Cetate Râşnov    12

8.         CSM Roman     11

9.         Bucovina Rădăuţi         10

10.       AFC Odorheiu Secuiesc           9

11.       KSE Târgu Secuiesc     9

12.       Sănătatea Darabani       5

13.       Avântul Valea Mărului    4

14.       CSM Paşcani     3

15.       Metalosport Galaţi        0

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.