Sport

Atleta Claudia Prisecaru, cea mai bună sportivă a Vrancei în 2018!

Ziarul de Vrancea
21 dec 2018 1422 vizualizări

Caudia Prisecaru, multipla campioană națională și balcanică de tineret și senioare a fost desemnată, în Gala Laureaților Sportului Vrâncean pe anul 2018, organizată de DJST Vrancea, joi, 20 decembrie, la Teatrul Municipal Maior Ghe. Pastia, cea mai bună sportivă a Vrancei în acest an. Claudia este pentru al doilea an consecutiv prima sportivă a județului! Citiți în continuare ce alți sportivi și antrenori ai clubului CSM Focșani 2007 au fost premiați la Gala Laureaților Sportului Vrâncean 2018 

Judoka Laris Borș s-a clasat al patrulea, atletul Mihai Răzvan Vasiliu, cu legitimare LPS-CSM Focșani 2007 a fost al cincilea, iar Răzvan Condrea și David Ilie, de la secția de tir a SC Unirea-CSM Focșani 2007, s-au clasat pe locurile al șaptelea și al optulea la sporturile olimpice. 

La sporturile neolimpice, pe primul loc s-a clasat multiplul campion mondial de karate SKDUN Daniel Fusaru, care este și antrenorul secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007, iar eleva sa Irina Paraschiv s-a situat pe poziția a patra. 

La categoria Speranțe ale sportului Vrâncean au fost nominalizați de la CSM Focșani 2007 Alexandra Bivolaru și Teodora Șușu, de la tir, cu dublă legitimare - și la CS Unirea Focșani, Alexandru Matei și Alexandru Soare, de la judo, cu legitimare dublă - și la LPS Focșani, Corina Ilinoiu, de la atletism, cu dublă legitimare - și la CSS Focșani și Maria-Daciana Ciubotaru, de la secția de tenis. 

Au primit diplome în semn de apreciere pentru activitatea depusă în anul 2018 echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007, echipa de tenis de masă a clubului, secția de baschet a CSM 2007-LPS Focșani. 

Iar profesorul Viorel Ciubotaru, directorul clubului, a primit diplomă ”În semn de distinsă apreciere pentru contribuția adusă la dezvoltarea sportului de performanță și organizarea cu profesionalism a activității specifice”

Text informații + fotografii:CSM Focșani 2007 oficial 

Vizionați și:VIDEO | Gala Laureaților Sportului Vrâncean 2018  

”Sunt fericită pentru al 2 lea an consecutiv de cea mai bună sportivă a anului! Sper și îmi doresc să mențin această poziție și în anii următori

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor!

Mult succes și sărbători fericite alături de cei dragi!”-Claudia Prisecaru contul de facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.