Sport

Cinci șahiști juniori focșăneni, prezenți la concursul de șah “România 100 Galați”

Ziarul de Vrancea
7 nov 2018 1090 vizualizări

Conform informațiilor  oferite redactorilor Ziarului de Vrancea de ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah al CSM Focșani 2007, în perioada 1 - 4 noiembrie 2018, în orașul Galați cu ocazia Centenarului Marii Uniri, s-a desfășurat concursul de șah “România 100 Galați”.La întrecere au  luat startul un număr de 95 de șahiști seniori dar și juniori din Galați, Focșani, Buzău, Iași, Brăila, București, Ploiești, Tecuci, Grivița, Vaslui, Craiova și Republica Moldova. Organizarea a fost asigurată de către CS Șah Club Galați iar competiția s-a desfășurat pe 5 grupe de joc în funcție de vârstă începând cu 6 ani și terminând cu veterani de peste 60 de ani.

Din Focșani au participat un număr de cinci șahiști juniori care au obținut următoarele rezultate:

”Rezultatele le consider foarte promițătoare având în vedere faptul că pentru Toia, Lungu și Făcîlă întrecerea a fost de o anvergură ce depășește nivelul lor actual de pregătire sportivă iar Neagu și Grecu au confirmat ascensiunea constantă din ultima perioadă.” a precizat pentru Ziarul de Vrancea, ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah al CSM Focșani 2007  Menționăm că de pregătirea acestor juniori șahiști se ocupă în cadrul asigurat de CSM Focșani 2007,  Anton Soare (în cazul primilor doi sportivi șahiști) ,respectiv ing Mihai Strîmbu în cazul celorlalți  trei  sportivi șahiști).Totul făcând parte  dintr-un  plan demarat în  clubul amintit, și cu alți juniori, cu scopul de promovare a șahiștilor de perpectivă din Vrancea.

 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.