Sport

O gimnastă din Focșani a obținut cinci medalii de aur la campionatele naționale

Dan Chiriac
19 nov 2018 1779 vizualizări

Performanță de excepție pentru gimnastica din Focșani la campionatele naționale de junioare de la Deva. Ana Maria Bărbosu a reușit o performanță deosebită, obținând cinci medalii de aur. Este un rezultat excelent, puține fiind cazurile în care o gimnastă reușește să se impună atât la individual compus cât și în toate cele patru finale pe aparate.

“Este o performanță de excepție pentru clubul nostru. Ana Maria Bărbosu a obținut cinci medalii de aur la junioare II nivelul IV, atât la individual compus cât și în cele patru finale pe aparate, sol, sărituri, bârnă și paralele. Este o sportivă care își dorește foarte mult să câștige și aceasta este explicația pentru rezultaul deosebit obținut”, ne-a spus Florin Roșioru, de la CSS Gimnastică Focșani. 

Ana Maria Bărbosu este din luna februarie 2018 membră a Centrului Național Olimpic pentru Junioare de la Deva, acolo unde se pregătește sub coordonarea antrenorului Lucian Sandu. Tot la Deva se pregătesc alte două gimnaste din Focșani, Iulia Florentina Trestianu și Ana Maria Puiu.

La clubul din Focșani, Ana Maria Bărbosu este antrenată de profesorii Daniela Trandafir și Cezar Stoica. Ana Maria Bărbosu este multiplă medaliată la întrecerile naționale și școlare din ultimii ani. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.