Sport

Chirurgul a operat “câinii”

Ziarul de Vrancea
4 mai 2019 655 vizualizări

Dunărea Călărași a învins pe Dinamo cu 1-0 și a trecut FC Hermannstadt pe un loc retrogradabil *linia a doua de la Viitorul a încântat publicul

* FC Viitorul – Sepsi Sfântu Gheorghe 3-1 (0-0). Calcan (’51, ’68), Eric (’74) / Hamed (’49). Viitorul a arătat că are potențial și a arătat că are și unele calități de echipă puternică, spirit inoculat, bineînțeles de Gigă Hagi. Acesta a făcut ceea ce a promis: a menajat o serie de jucători esențiali, în frunte cu Ianis, la acest meci și l-a pus pe Eric pe post de “decar”. Mai mult,puștanii din linia a doua au avut tăria de a întoarce scorul după ce oaspeții au marcat primii prin Hamed. Andreas Calcan a egalat imediat și a adus apoi conducerea, iar Eric a desăvârșit opera. În min. 84, Rivaldinho a obținut un penalty, pe care l-a ratat puștiul Alexi Pitu. Aseară s-a mai disputat meciul CSU Craiova – FCSB, iar etapa din play-off se încheie astăzi, de la ora 21:00, cu partida Astra Giurgiu – CFR Cluj. Etapa viitoare în play-off: CFR Cluj – Universitatea Craiova, FC Viitorul – Astra Giurgiu, Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB.

* Concordia Chiajna – FC Botoșani 2-2 (1-0). Moussa (‘9), Cadamuro (’69) / Meira (’64 -  autogol), Roman (’71). Un meci  agreabil, în care Concordia a condus ostilitățile, însă a fost trădată de naivitățile din defensivă. Amenințată cu intrarea în hora subsolului, formația moldoveană a atacat mai mult în final și a obținut un punct prețios.

* Gaz Metan Mediaș - FC Hermannstadt 4-1 (1-0). Rondon (’25, ’67 – penalty), ’72), Caiado (’70) / Dâlbea (’89). În ciuda zvonisticii și a situației precare financiare de la Mediaș, “Gazul” și-a fructificat valoarea net superioară, obținând o victorie netă care produce frisoane în tabăra sibienilor din Hermannstadt. Cu o triplă, venezueleanul Mario Rondon a fost omul meciului.

*Dunărea Călărași – Dinamo 1-0 (0-0). Ammari (’70). Echipa lui Dan Alexa a dorit enorm să câștige acest meci și au reușit prin golul franco-algerianului Ammari, la care doi jucători cu experiență, Gabi Iancu și Gabi Enache au contribuit decisiv. Dinamo a avut perioade de dominare, însă vedetele echipei, Nistor și Montini, parcă au jucat, cu gândul la plecare. În minutul 82, au fost eliminați Enache de la gazde și Grigore de la oaspeți, iar câteva minute mai târziu, antrenorul dunărenilor, Dan Alexa a fost trimis în tribune pentru depășirea spațiului tehnic.

* FC Voluntari – Politehnica Iași 0-0. Un meci cu destule faze de poartă, dar și cu multă imprecizie la finalizare de ambele părți. În concluzie, a fost o remiză echitabilă.

Clasament play-out: 1.Gaz Metan – 38 p (16-4); 2. Dinamo – 34 p (12-6): 3. Botoșani – 26 p (8-9); 4. Iași – 25 p (5-10); 5. Voluntari – 23 p (10-8); 6. Călărași – 21 p (5-9); 7. Hermannstadt -19 p (4-13); 8. Chiajna – 16 p (11-12). Etapa viitoare: FC Botoșani – FC Voluntari, Politehnica Iași – Dunărea Călărași, Dinamo – Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt – Concordia Chiajna.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.