Sport

CFR se pregătește pentru Europa League. Care sunt adversarii din grupă?

Ziarul de Vrancea
11 sep 2019 2660 vizualizări

Dupa o cursă nebună către grupele Champions League, CFR trebuie să se mulțumească cu prezența în grupele Europa League, unde va avea o viață foarte grea. Echipa ardeleană va trebui să înfrunte Lazio și Rennes și va fi obligată să accepte revanșa Celticului, echipa pe care a eliminat-o în drumul spre Champions League.

Cum arata grupa clujenilor?

Adversarii echipei din Cluj par a fi cei mai dificili posibili, grupa E fiind una dintre cele mai disputate grupe:

Lazio. Este cea de-a 5-a favorită a competiției și se află intr-o formă excelentă, cu 7 victorii și 1 egal în ultimele 8 meciuri. Grupele Europa League nu au fost tocmai prolifice, însă, pentru gruparea italiană, anul trecut având 4 înfrângeri din tot atâtea meciuri.

Celtic. Este trupa scoțiană de care CFR Cluj a trecut după două meciuri nebune în lupta pentru Champions League. Fără doar și poate, jucătorii scoțieni își vor dori revanșa iar lupta va fi una crâncenă. Dintre toate cele 3 adversare ale clujenilor însă, Celticul pare cea mai accesibilă formație.

Rennes. Este o echipă foarte puternică. În ultimele meciuri are o înfrangere în fața echipei Nice, însă a reușit să învingă forțe precum PSG, Montpellier sau Strasbourg.

Ce spun casele de pariuri despre confruntarea din grupa E?

Unul dintre sponsorii echipei este Sportingbet, unul dintre cei mai mari operatori britanici de jocuri de noroc, ce oferă cote atractive pentru meciurile din Europa League (click aici pentru mai multe detalii despre agentia Sportingbet). Întrebarea este următoarea însă: Are șanse CFR-ul să se califice în primavara europeană?

Conform cotelor oferite de Sportingbet șansele sunt minime. Lazio are cele mai mari șanse din grupă pentru câștigarea competiției, fiind cotată cu 19.00. În ceea ce privește șansele, echipa italiană este urmată de Rennes și de Celtic. Clujul este a 4-a favorită din grupa, cu o cotă de 201.00.

Din fericire, întotdeauna au existat surprize iar victoria împotriva Celticului este una dintre surprizele pe care le-a generat Clujul de-a lungul timpului.

În plus, oferă destul de multă încredere și faptul că Dan Petrescu este optimist, în ciuda faptului ca echipa sa a ajuns să se lupte într-o grupă atât de dificilă.

Când începe competiția?

Prima confruntare a CFR-ului va fi cu Lazio, joi, 19.09, de la ora 19:55. Deși înfruntă cea mai tare echipa din grupă, meciul va fi jucat pe arena din Cluj, ceea ce poate să fie un mare avantaj. Favorita caselor de pariuri este, în mod evident, Lazio. Echipa italiană este cotată cu 1.73, în timp ce românii sunt cotați cu 4.60

Lipsesc nume importante din cei 21 de jucători trimiși în competiția UEFA

Dan Petrescu a avut probleme în definitivarea lotului pe care îl va folosi în Europa League, în condițiile în care a fost nevoit să aleagă doar 19 jucători de câmp și 2 portari. Dintre numele importante lipsesc George Țucudean și Vinicius, aceștia fiind accidentați. De asemenea, nu au prins lotul jucătorii Pereira, Mureșan, Vîtcă, Costache, Itu, Sylla sau Mailat.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.