Sport

CFR se pregătește de transferuri

Ziarul de Vrancea
19 iun 2018 901 vizualizări

Omrani rămâne la Cluj * Alibec și Găman pleacă în Golf după Șumudică

* Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a anunțat că echipa din Gruia e aproape de a realiza primele mutări în această perioadă de transferuri. Fostul atacant spune că ardelenii sunt "pe ultima sută" cu câțiva jucători, a anunțat și o plecare iminentă, dar a discutat și despre posibilitatea aducerii lui Cristian Săpunaru la CFR. În ceea ce privește transferul lui Săpunaru, aflat acum la Kayserispor, clujenii ar putea încerca să profite de relația bună dintre fotbalist și antrenorul Edi Iordănescu. Fundașul central mai are un an de contract cu formația turcă, la care a fost adus de Marius Șumudică. Mara spune, însă, că nu se pune problema aducerii lui "Săpun" pentru că nu este liber de contract.  “Avem nevoie de fundaș central pentru că ne pleacă Boli în China. Ne mai gândim la două-trei poziții pe care vrem să fim acoperiți", a spus Bogdan Mara, la DigiSport. Deși părea că ar vrea să-și continue cariera la clubul patronat de Gigi Becali, Omrani ar fi făcut "cale întoarsă". Cel puțin așa a susținut Edi Iordănescu (40 de ani), luni seară, în direct la Telekom Sport. Intrat în direct, tehnicianul a fost vizitat și de Omrani, moment în care a fost nevoit să vorbească despre situația vârfului cu care pare că se înțelege deja foarte bine.

* Gigi Becali a anunțat, ieri, dimineață, că Valerică Găman și Denis Alibec sunt la un pas de plecarea la echipa lui Marius Șumudică, Al Shabab, în Arabia Saudită. Găman s-a pus rău cu șefii roș-albaștrilor după o declarație dată la finalul sezonului trecut, când FCSB a pierdut titlul în fața CFR. Denis Alibec a devenit indezirabil.

* FC Hermannstadt, grupare nou-promovată în Liga I, a anunțat că a obținut serviciile mijlocașului Alexandru Dandea, ultima dată component al echipei Astra Giurgiu.Dandea, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat pentru formațiile SCM Râmnicu Valcea, SESO Cîmpia Turzii, Gaz Metan Drobeta Turnu Severin, Dinamo București, Hoverla Ujgorod și Metalul Reșița.

* FC Botoșani a anunțat, ieri, pe site-ul oficial, că a obținut serviciile fundașului grec Aristidis Soiledis, în vârstă de 27 de ani. Jucătorul a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire. Aristeidis Soiledis a venit la FC Botoșani din poziția de jucător liber. El a evoluat anterior la echipe ca AOK Kerkyra, AEK Atena, Omonia și Olympiakos. 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.