Sport

CFR – Lazio, astăzi, de la ora 19:55 în grupa E a Ligii Europa de fotbal

Ziarul de Vrancea
17 sep 2019 791 vizualizări

Meciul va fi televizat de Digi Sport, Telekomsport și Look PlusRomanii deschid balul la Cluj

CFR Cluj revine, după șapte ani, în grupele unei competiții europene. Ei au fost aproape de a ajunge chiar în grupele Ligii Campionilor, însă a spus „veto” echipa lui Nicușor Stanciu, Slavia Praga, a cărei valoare a fost demonstrată cu vârf și îndesat în meciul de marți seara cu Inter, disputat pe stadionul „Giuseppe Meazza”. („San Siro”, când gazdă e AC Milan). Suspendat în campionat, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu poate sta pe bancă în meciurile din Europa League. CFR conduce cu două puncte avans în clasamentul Ligii I (față de Viitorul și Gaz Metan) și, în comparație cu campionatul trecut, produce mai mult spectacol cu efectivul de campionat, Dan Petrescu păstrând prudența și pragmatismul pentru confruntările europene. Meciul de la Glasgow, cu Celtic, din turul III preliminar, câștigat de ardeleni cu 4-3 a fost, însă, o veritabilă mostră de fotbal de mare clasă. În grupa E a Ligii Europa, CFR va juca împotriva echipelor Lazio Roma, Stade Rennais și (din nou) Celtic Glasgow și va trebui să deschidă balul pe Gruia tocmai în fața adversarului celui mai periculos, Lazio. Însă formația pregătită de Inzaghi cel mic (Simone) nu are un start prea fericit în Serie A. A început cu o victorie clară pe terenul Sampdoriei, a terminat la egalitate derbiul local cu AS Roma (1-1) și tot 1-1 a făcut și pe terenul modestei SPAL. Lazio va juca, pentru al treilea an la rând, în grupele Europa League. Cea mai bună performanță din această perioadă a reușit-o în urmă cu doua sezoane, când s-a oprit în sferturi, după ce a trecut în șaisprezecimi de FCSB.

De la CFR vor lipsi în continuare, Culio și Vinicius, iar la Lazio, muntenegreanul Marusic este accidentat, iar Kishna și Jordan Lukaku sunt incerți.

Formațiile probabile

CFR: Arlauskis – Susic, Burcă, Cestor, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Djokovic, Deac – Rondon, Omrani

Lazio: Strakosha – L.Felipe, Acerbi, Radu – Lazzari, Alberto, Milinkovic, Leiva, Lulic – Immobile, Correa.

Arbitru: Daniel Stefanski (Polonia).

Celălalt meci al grupei: Rennes -Celtic (aceeași oră, 19:55)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.