Sport

Cea mai bună gimnastă din Europa, vrânceanca Ana Maria Barbosu, este campioană și la școală

Ziarul de Vrancea
9 feb 2021 1420 vizualizări
Sportiva vrânceancă Ana Maria Bărbosu, aflată stagiu de pregătire comun, al loturilor naționale de gimnastică la complexul de la Cheile Grădiștei, are programul plin în fiecare zi: pe lângă cele două antrenamente, fizic și în sala de gimnastica, mai petrece 4-5 ore în fața laptopului, pentru că nu vrea să lipsească nici o zi de la școală, mai ales că este în clasa a opta.Foto:ziare.com
Sportiva vrânceancă Ana Maria Bărbosu, aflată stagiu de pregătire comun, al loturilor naționale de gimnastică la complexul de la Cheile Grădiștei, are programul plin în fiecare zi: pe lângă cele două antrenamente, fizic și în sala de gimnastica, mai petrece 4-5 ore în fața laptopului, pentru că nu vrea să lipsească nici o zi de la școală, mai ales că este în clasa a opta.Foto:ziare.com

„Seara, după cină, îmi fac temele”, a precizat într-un interviu pentru site-ul ziare.com gimnasta originară din Unirea-Odobești, legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Focșani, deținătoarea a șase titluri de campionă europeană după întrecerea celor mai bune gimnaste din Europa, desfășurată în decembrie anul trecut, la Mersin, în Turcia.

Sportiva vrânceancă Ana Maria Bărbosu, câștigătoare a șase medalii de aur la Europenele de la Mersin, nu neglijează studiile. Aflată în cantonament cu lotul de junioare, puștoaica de 14 ani a stat zi de zi în fața laptopului pentru cursurile de la școala online, precizează jurnalistul de la ziare.com, în articolul despre gimnasta legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Focșani.

Pentru prima dată în istorie, loturile naționale de gimnastică de juniori (artistică fete, băieți și aerobică) au efectuat un stagiu de pregătire comun, iar locul ales a fost complexul de la Cheile Grădiștei.

Printre cei 54 de sportivi s-a aflat și gimnasta originară din Unirea-Odobești, Ana Maria Bărbosu, campioană europeană la toate cele patru aparate, la individual compus, dar și cu echipa României, la competiția desfășurată în Turcia în decembrie 2020.

Puștoaica are programul plin în fiecare zi: pe lângă cele două antrenamente, fizic și în sala de gimnastica, mai petrece 4-5 ore în fața laptopului, pentru că nu vrea să lipsească nici o zi de la școală, mai ales că este în clasa a opta.

Citiți întreg articolul publicat pe site-ul ziare.com despre gimnasta legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Focșani, accesând titlul alăturat: Cea mai bună gimnastă din Europa, Ana Maria Bărbosu, este campioană și la școală: „Seara, după cină, îmi fac temele"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.