Sport

Casillas a ieșit din spital

Ziarul de Vrancea
5 mai 2019 511 vizualizări

El spune că nu știe ce îi rezervă viitorul

Portarul spaniol Iker Casillas, care a suferit un infarct miocardic miercuri, 1 mai, în timpul antrenamentului echipei sale Porto, a fost externat după cinci zile de petrecut în spital. La ieșirea din clinică, portarul, în vârstă de 37 de ani, a suținut un mic discurs, în care a vorbit despre starea lui de sănătate, despre viitorul lui, dar a și mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă.  “Vreau să mulțumesc pentru miile de dovezi de dragoste primite cât am fost în spital. Va trebui să așteptăm câteva săptămâni sau luni și nu știu ce îmi rezervă viitorul. Important era să fiu aici și să pot vorbi liniștit despre asta. Vă mulțumesc pentru răbdare și ne vedem în curând! Vă pot povesti, iar voi puteți vedea că sunt bine”, a declarat Iker Casillas, portarul formației Porto. În urma infarctului suferit de Casillas, mai multe voci au precizat că acesta i-ar pune punct carierei de portar a jucătorului spaniol.

...........

Sosit în 2015 în Portugalia, Casillas și-a prelungit contractul cu FC Porto, în luna martie a acestui an, până în 2020. În actualul sezon, campionul mondial cu Spania în 2010 a fost folosit în 42 de partide, reușind să mențină poarta intactă a lui Porto în 19 ocazii. Pe lângă Campionatul Mondial și cele două Campionate Europene obținute alături de Spania, Casillas are numeroase trofee și alături de echipa de club. Printre cele mai importante se numără trei triumfuri în Liga Campionilor și cinci titluri în La Liga, toate alături de Real Madrid, pentru care a evoluat în 725 de partide.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.