Sport

Care derby, Majestate?

Ziarul de Vrancea
15 dec 2019 1040 vizualizări

*FCSB a învins clar pe FC Viitorul la Ovidiu cu 2-0 și se apropie  de podium

La două zile după ce Gheorghe Hagi i-a certat pe cei care au îndrăznit să creadă că FC Viitorul-FCSB nu este derbiul etapei, FCSB, formația antrenată de un fost subaltern al lui Hagi la Viitorul, a învins cu 2-0 formația dobrogeană care a dat o replică extrem de slabă. Primul gol a fost marcat în min. 21de către fundașul grec Soiledis, complet nemarcat în careu la un corner. A fost primul gol al lui Aristides nu numai la FCSB, ci chiar în Liga I, chiar dacă el a mai evoluat două sezoane la FC Botoșani. Din păcate, Aristides Soiledis n-a putut să se bucure prea mult, deoarece el a primit după puțin timp trista veste a decesului tatălui. În ultimele secunde înainte de pauză, Florinel Coman, care a făcut o partidă excelentă, a majorat scorul, din aproximativ 14 metri, cu un șut cu stângul, în diagonală.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 0-2, că formația sa ar fi trebuit să joace cu totul altfel, dar nu a reușit, adversarii având mai multă personalitate.

Ei mult mai concreți, cu mai multă personalitate. În repriza a doua am încercat, din păcate a fost greu și imposibil. FCSB a câștigat meritat. Felicitări. Asta e. Mergem înainte, dar vom analiza foarte serios lucrurile. Avem un lot numeros și mulți jucători nu se văd. Era total altceva ceea ce trebuia să facem noi astăzi ca echipă. FCSB e o echipă puternică, iute, tehnică, cu jucători valoroși, și noi n-am fost la nivelul nostru cel mai bun. Mie mi s-a părut că da, trebuia să primească Viitorul 11 metri. Nu știu, nu am văzut la televizor. Se termină anul și vom vedea, vom analiza, pentru că trebuie să facem analiză”, a spus Hagi la Digi Sport. Bogdan Vintilă a fost vădit mulțumit de jucători: „ Confirmăm momentul bun prin care trecem și ne dorim foarte mult să rămânem la fel de echilibrați și să câștigăm și meciul cu Craiova. Ultima impresie contează cel mai mult. A fost un joc foarte bun, sunt mulțumit de jucători.”, a spus Vintilă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.