Sport

Capitala handbalului masculin românesc se mută pentru două zile la Focșani

Cătălin VLĂDESCU
7 mar 2019 1815 vizualizări
Băieții noștri și-au respectat blazonul și statutul de favoriți și au învins Buzăul, în partida de aseară, din Polivalentă. Scorul a fost 29-24, o victorie care, așa după cum scriam și înaintea partidei, trebuia obținută obligatoriu.

 A fost o victorie muncită, într-un meci foarte greu, așa cum ne așteptam dealtfel, o partidă câștigată cu sufletul de ai noștri, contra unor jucători ai Buzăului, veniți la Focșani să câștige cele 3 puncte puse în joc, sau măcar să ne facă viața cât mai grea. În mare parte au reușit să pună destule bețe în roate băieților noștri, dar până la urmă, balanța s-a înclinat în favoarea celor mai valoroși.  A fost ultima reprezentație cu public, înaintea regalului handbalistic din acest sfârșit de săptămâna, când, la Focșani, pe 9 și 10 martie vor ajunge Steaua, Dinamo, Timișoara, echipe care se vor lupta în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, ediția 2018-2019,  alături bineînțeles de echipa noastră, CSM Focșani 2007.

Bătăliile se vor da cu trofeul pe masă. Ne așteaptă două zile de handbal spectacol în Polivalentă focșăneană, două zile în care la Focșani vor ajunge pe lângă echipele participante și cei mai importanți oameni din handbalul românesc. Este fără îndoială un motiv serios de mândrie pentru toți focșănenii, o competiție de o asemenea amploare însemnând enorm la capitolul imagine și nu numai, pentru orașul Focșani. La realizarea acestei performanțe au contribuit toți cei care au pus umărul din punct de vedere sportiv, dar, fără îndoială, au contribuit în egală măsură și oamenii care au crezut în această echipă de la bun început...aici mă refer atât la oamenii cu putere de decizie, dar, nu în ultimul rând, la sutele de suporterii fantastici care au fost aproape de băieți, meci de meci...acei oameni care s-au încăpățânat să creadă în băieții ăștia, atunci când puțini erau cei care o mai făceau, acei oameni, care împreună cu jucătorii actuali, sau cu cei care au trecut în tot acest timp pe la echipă, cu stafful tehnic și administrativ, au format spiritul pe care noi îl numim cu mândrie, familia de la sală. (Cătălin Vlădescu)

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.