Sport

Când doi se ceartă, câștigă Sock

Ziarul de Vrancea
5 nov 2017 460 vizualizări

 John Isner și Martin del Potro s-au bătut la Paris pentru ultimul loc la Turneul Campionilor, care a fost adjudecat de Jack Sock

După ce a învins cu 6-1, 7-5 perechea formată din frații gemeni Bob și Mike Bryan, cuplul format din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a fost eliminat de perechea Ivan Dodig/Marcel Granollers (Croația/Spania), scor 6-3, 6-7, 9-11, în semifinale la Paris-Becy. Dodig și Granollers au fost învinși în finala turneului de către perechea Lukas Kubot / Marcelo Melo (Polonia / Brazilia) scor 6-7, 6-3, 6-10. Turneul de simplu s-a încheiat cu o finală insolită, între americanul Jack Sock și sârbul Filip Krajnovic, cvare a beneficiat de abandonul liderului mondial  Rafael Nadal. Un alt american, John Isner (14 ATP), a reușit în sferturi să-l deposedeze pe Juan Martin del Potro de ultimul loc vacant pentru Turneul Campionilor de la Londra, însă uriașul de 2,08 metri a fost învins în semifinală de acest Krajnovic (77 WTA) și a pierdut și el această ocazie. Scorul a fost 6-4, 6-7, 7-6 pentru Krajnovic, în timp ce în cealaltă semifinală, Jack Sock (22), mai liniștit l-a învins cu 7-5, 6-2 pe veteranul francez Julien Benneteau (35 de ani, 83 ATP) cu 7-5, 6-2. Finala a fost câștigată de Sock, scor 5-7, 6-4, 6-1, care a rezolvat în favoarea sa problema pentru care s-au bătut Isner și del Potro.

* Jucătoarea germană de tenis Julia Goerges, locul 18 mondial, a câștigat, duminică, Turneul Elitelor de la Zhuhai (China). Goerges a învins-o în finală pe sportiva americană Coco Vandeweghe (12 WTA), scor 7-5, 6-1. Julia Goerges a reușit să câștige al doilea titlu al sezonului, după turneul de la Moscova, din octombrie. În semifinale, Julia a învins-o cu 6-3, 6-3 pe letona Anastasija Sevastova, în timp ce Coco a trecut de australianca Ashleigh Barty, scor 6-3, 6-3. Finala de dublu s-a disputat între două cupluri chineze: Duan Yingying / Han Xinyun – Lu Jingjing / Zhang Shuai 6-2, 6-1.

* Jucătoarea de tenis Cristina Dinu a pierdut finala turneului ITF de la Santa Margherita, dotat cu premii de 25.000 de dolari. Cristina Dinu a fost învinsă în ultimul act de slovena Polona Hercog, scor 1-6, 4-6. Meciul a durat o oră și 38 de minute.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.