Sport

Campioana fazelor fixe

Ziarul de Vrancea
19 aug 2018 456 vizualizări

FCSB a câștigat meciul cu Sepsi dintr-un penalty și o lovitură liberă * recordul Astrei, în Liga I: două eliminări în două minute!

Politehnica Iași – FC Botoșani 2-1 (2-0). Cristea (’31, ’34) / Roman II (’56). Victoria ieșenilor în derbiul moldovean al Ligii I aparține aproape în exclusivitate lui Andrei Cristea, cu două realizări individuale, una mai frumoasă ca alta: două șuturi de la marginea careului, unul sănătos, pe centrul porții, altul cu efect, la vinclu. În partea a doua, oaspeții au fost la cârmă, dominare accentuată mai mult după golul marcat de Roman.

* Astra Giurgiu – Dunărea Călărași 1-1 (1-1). Roșu (’16- - penalty) / Pană (’26). Cu un Llullaku muncitor, dar ineficient și cu un Alibec în care nu mai cred nici cei care îi scandează numele în tribune, Astra se canonea pentru victorie și în min. 73. Atunci, Alibec a primit al doilea cartonaș galben și  a fost ajuns în drumul spre vestiar de noul său coleg, Bahamboula, care a luat roșu direct pentru un fault dur asupra lui Ispas. Cu doi jucători în plus, Dunărea lui Dan Alexa a surprins prin jocul său la păstrarea rezultatului, fără a forța o victorie perfect posibilă.

* FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș 2-0 (1-0). Drăguș (’29), Ciobanu (’85). Deși toată lumea din tribune (nu mai vorbim de antrenorul de pe bancă) așteptau un recital Ianis Hagi, alți doi puști au ieșit la rampă din grădinița lui Hagi senior: Drăguș care a deschis scorul printr-o surprinzătoare foarfecă din lateral, și Ciobanu care a găsit poarta dintr-o poziție imposibilă, paralelă cu linia de fund la un metru. Golul al doilea a venit în momente de dominare a oaspeților, cauzate de superioritatea numerică, Mladen fiind eliminat în min. 56.

* FCSB – OSK Sepsi Sfântul Gheorghe 2-0 (0-0). Gnohéré (’80 – penalty), Coman (’85). Menajând o parte din titulari pentru partida de joi cu Rapid Viena, antrenorul Nicolae Dică a trebuit să-i introducă după pauză, din motive lesne de înțeles. Victoria a venit dintr-un penalty dat cam ușurel la o “mână” a lui Jovanovic, transformat de “Bizon”   și o lovitură liberă de la marginea careului.

Aseară s-a mai jucat meciul CFR Cluj – Dinamo. Astăzi, se dispută partidele FC Hermannstadt – FC Voluntari (ora 18:00)  și Universitatea Craiova – Concordia Chiajna (21:00).

Etapa viitoare (24-27 august): Concordia Chiajna – Astra Giurgiu (vineri), Dunărea Călărași – Poli Iași, Dinamo – FC Hermannstadt (sâmbătă), Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj, FC Viitorul –FCSB (duminică), FC Botoșani – Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari – Universitatea Craiova (luni)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.