Sport

Campania „Sport pentru toți” a fost un succes

Cătălin VLĂDESCU
28 sep 2017 1353 vizualizări

 Joi a avut loc la Jariștea o campanie umanitara, dar care s-a vrut a fi în același timp și educativă, destinată copiilor care învață în școlile de pe rază comunei.

Sub titulatura  „Sport pentru toți”,  mai mulți prieteni și sponsori generoși, uniți de aceeași pasiune care-i leagă pentru sport și drumeții, s-au întâlnit, începând cu oră 10,00, la Jariștea, acolo unde împreună cu 50 de elevi din localitate, împărțiți în 2 echipe, au improvizat cu sprijinul Salvamont Vrancea un traseu de mini maraton, prin pădurile din zonă pe care copiii trebuiau să-l parcurgă orientându-se după indicii sau semnele specifice de pe copaci. Pe parcursul acestui traseu, Marius Constantin, inițiatorul acțiunii, și colegii săi de la Salvamont Vrancea le-au împărtășit copiilor câteva dintre lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le respecte atunci când pleacă într-o drumeție pe munte, arătându-le chiar și practic cum se instalează corect un cort, sau cum se folosește un sac de dormit. La finalul traseului montan, unul nu foarte dificil, adecvat vârstei lor, copii au primit din partea sponsorilor și al Primăriei Jariștea, pachete constând în fructe, dulciuri, băuturi răcoritoare, dar și articole de vestimentație sportivă, din partea unei importante companii, la nivel mondial, de producere și desfacere de articole sportive. Un alt sponsor vrâncean, din domeniul IT și publicitate, a oferit unei școli de pe rază comunei Jariștea, mai multe calculatoare și monitoare. Ziua a luat sfârșit cu promisiunea tuturor că astfel de evenimente vor mai avea loc. (Cătălin Vlădescu)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.