Sport

Calendarul returului 2022-2023 compionatului județean de fotbal pentru echipele de seniori |  Victoria Gugești - campioană de toamnă 

Ziarul de Vrancea
28 nov 2022 719 vizualizări

Partea a doua a sezonului va începe pe 4 martie 2023, odată cu primul tur al Cupei României. Vor juca în această fază ocupantele locurilor 5-12 în Superliga Vrancei. 

Cele patru echipe calificate vor juca pe 11-12 martie 2023, în sferturile de finală ale Cupei României, în campania primelor patru clasate în Superliga Vrancei.  Etapa a 12-a a Superligii Vrancei va avea loc în perioada 18-19 martie 2023. Semifinalele Cupei României vor avea loc în Săptămâna Mare, pe 12 și 13 aprilie. Superliga Vrancei nu se va juca în Săptămâna Mare, iar ultima etapă va fi programată pe 3-4 iunie. Pe 10 iunie va avea loc Finala Cupei României. Programul ultimei etape și a finalei Cupei României poate fi modificat în funcție de echipa care ne va reprezenta la barajul de promovare în liga a treia.

Victoria Gugești - campioană de toamnă 

CSL Victoria Gugești a încheiat prima parte a campionatului pe primul loc, obținând 11 victorii din tot atâtea meciuri disputate. Echipa ce a reprezentat Vrancea la barajul de promovare, în sezonul precedent, se va lupta în retur, pentru titlul de campioană cu CSM Adjud 1946. Adjudenii ocupă locul doi în clasament, după ce au pierdut în tur doar meciul direct de la Gugești. Treapta a treia a podiumului este ocupată de FC Panciu. Echipa pregătită de Jan Bolocan și condusă de Raul Cioran este pe drumul cel bun, anii următori putând aduce o nouă promovare în orașul dintre vii.

Departajare la final de campionat

Pentru a evita confuziile la final de campionat, facem următoarele precizări: La egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este meciul direct. 

În cazul egalității în meciul direct, se ia golaverajul. Ca exemplu: în lupta pentru primul loc golaverajul conteaza doar dacă Adjudul va câștiga returul cu Gugeștiul  la o diferență de două goluri. Nu mai contează golurile marcate în deplasare, în meciurile directe. De exemplu, dacă Adjudul bate 3-1 sau 4-2, se ia în calcul golaverajul. Doar acolo conteaza la o diferenta de goluri egală, numărul de goluri mai multe marcate. Exemplu: 100-10 e mai bun ca 99-9. Daca egalitatea va persista, se va organiza un meci de baraj.

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.