Sport

Câini intoxicați cu Gaz Metan

Ziarul de Vrancea
7 aug 2018 641 vizualizări

Formația din Mediaș este lider în clasament după trei etape cu două puncte avans * cu Mihai Teja antrenor, Gazul a învins pe Dinamo după un meci cu răsturnări spectaculoase de scor, un gol din din ofsaid și un autogol caraghios

După trei etape disputate, campionatul ligii I are un lider surprinzător: Gaz Metan Mediaș. În condițiile în care Mediașul are două puncte avans față de pozițile secunde, s-ar putea spune că formația antrenată acum de Mihai Teja este chiar lider detașat. Meciul de la Mediaș dintre “găzari” și Dinamo a avut această miză: învingătoarea prelua “tricoul galben” al campionatului, iar dacă meciul se încheia la egalitate, în fotoliul de lider se instala FC Botoșani. Găzarii au marcat primii, în min. 7, prin speranța Darius Olaru, care a fructificat cu o execuție rafinată centrarea lui Bușu. “Câinii” au dominat tactic și teritorial continuarea partidei și au preluat conducerea: Salomao egalase în min. 32 din centrarea lui Hanca (aflat în ofsaid), tot el bifând assist-ul pentru Moldoveanu, la diouă minute după pauză. În min. 58, a avut loc o fază de “cascadorii râsului”: o minge care s-a vrut degajată de Popovici, l-a lovit puternic în față pe fundașul Popescu și a ricoșat în poarta unui Penedo uluit. Și n-au mai trecut decât două minute, iar noua vedetă a târnăvenilor, Carlos Fortes a adus “Gazul” în avantaj. Scorul nu s-a mai putut modifica: 3-2 (1-1) pentru Gaz Metan Mediaș, iar amintitul Fortes l-a egalat pe Gnohéré în fruntea topului marcatorilor. “ Am făcut destul de multe greșeli, dar am reușit să revenim, să conducem, dar este al doilea joc din care plecăm de la 0-1, ne-am zbătut și ne-a reușit, dar doar parțial. Gaz Metan Mediaș este o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Sperăm să avem evoluții mai constante și să găsim un echilibru în toate compartimentele. Trebuie să ne gândim la soluții, la ceea ce trebuie să facem pentru a corecta greșelile", a spus antrenorul dinamovist Florin Bratu.  Ce a spus Mihai Teja?: "Nu mă gândeam că vom fi pe primul loc, nu vreau să am amețeli, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Am jucat cu inimă, cu suflet, cu determinare și toată lumea vrea să vadă acest lucru. trebuie să ne concentrăm la următoarele meciuri, mai ales că duminică jucăm cu FCSB".

Cert este că Gazul (7 p), devanseză cu două puncte un pluton patru echipe: FC Botoșani, Astra, CFR Cluj și Dunărea Călărași. Ultimele locuri în clasament sunt ocupate de: 11. Craiova – 2 p; 12. Poli Iași – 2 p; 13. Concordia – 1 p; 14. Voluntari – 1 p.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.