Sport

Buzărnescu pierde teren

Ziarul de Vrancea
10 apr 2018 886 vizualizări

Mihaela a fost eliminată pentru a doua oară consecutiv în primul tur al unui turneu de tenis

Turneul de tenis WTA  de la Lugano, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, continuă cu meciurile din turul I, perturbate de vremea ostilă disputării tenisului în aer liber. Mihaela Buzărnescu (40 WTA) se arată a fi în scădere de formă, iar fiind pentru a doua oară consecutiv eliminată în turul I în circuit. Cea care a învins-o pe Mihaela a fost jucătoarea din Belarus, Arina Sabalenka (61 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-2 după două ore și 22 de minute de joc. Mihaela Buzărnescu a fost condusă cu 0-3,1-4 și 2-5 în primul set de Sabalenka (19 ani), dar a reușit o revenire formidabilă, concretizată în cinci game-uri la rând, astfel și-a adjudecat primul set cu 7-5. Sabalenka a dominat următoarele două seturi și s-a impus clar, cu 6-3, 6-2. Arina o învinsese pe Miki și în prima lor confruntare, anul trecut, în sferturile turneului ITF de la Ankara, cu 7-6, 6-4. Buzărnescu a reușit trei ași și a făcut cinci duble greșeli, iar Sabalenka a avut doi ași și opt duble greșeli. La Lugano este prezentă și Alexandra Cadanțu (173), venită din calificări, programată să joace împotriva croatei Donna Vekic (55 WTA). Alte rezultate înregistrate, ieri, la Lugano: Camila Giorgi (Italia) – Krystina Pliskova (Cehia) 6-3, 6-2; Alison van Uytvanck (Belgia) – Océane Dodin (Franța) 6-4, 6-2; Marketa Vondouskova (Cehia) – Iulia Putințeva (Kazahstan) 4-6, 7-6, 6-3; Elise Mertens (Belgia) – Mandy Minella (Luxemburg) 6-4, 6-1; Polona Hercog (Slovenia) – Hsieh Su Wei (Taiwan) 7-5, 6-0; Alizé Cornet (Franța) – Jill Teichmann (Elveția) 7-6, 6-0.Buzărnescu va juca la Lugano și al în proba de dublu alături de Aliaksandra Sasnovici, contra perechii Monique Adamczak /Xenia Knoll (Australia  / Elveția). În primul tur la dublu, Raluca Olaru și britanica Anna Smith au trecut cu 6-2, 6-2 de cuplul Darija Jurak/Jessica Moore (Croația / Australia). În runda următoare, cele două sportive vor întâlni perechea care se va impune în meciul Kristyna Pliskova/Galina Voskoboeva (Cehia/Kazahstan) – Amandine Hesse/Kristina Mladenovic (Franța).* Turneul care se dispută la Bogota se confruntă cu aceleași probleme meteo ca și cel de la Lugano, majoritatea partidelor, inclusiv cea dintre românca Ana Bogdan și columbianca Mariana Duque, fiind reprogramate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.