Sport

“Bursucul” îmbufnat

Ziarul de Vrancea
15 apr 2018 1627 vizualizări

CFR Cluj a învins pe Viitorul în deplasare la Ovidiu, dar antrenorul Dan Petrescu a fost aproape de a fi trimis în tribună, pentru că a criticat arbitrii

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Omrani (’11) – din pasa lui Țucudean -   și Deac (’25). În min. 85, Ianis Hagi a executat un penalty acordat pentru un henț în careu al lui Boli. Arlauskis a respins mingea în față, iar Hagi a reluat în plasă. Ca de obicei, în centrul evenimentelor a fost antrenorul oaspeților, Dan Petrescu, care a protestat prea vehement la un gol anulat echipei sale și a fost la un pas să fie trimis în tribune de arbitrul Istvan Kovacs.  "Prima repriză a fost perfectă. Cred că meritam și al treilea gol. A fost valabil, indiferent ce spun unii. În a doua repriză am căzut fizic. Penaltiul a fost acordat ușor pentru un meci la acest nivel. Nu cred că dacă cei de la Viitorul vor juca sută la sută vor pierde un meci acasă. Astăzi i-am simțit foarte motivați pe jucători. Sper să menținem seria de invincibilitate", a spus Petrescu la Digi Sport. În replică, Gheorghe Hagi a lăudat jocul CFR din prima parte:  "O repriză dominată de CFR de la capăt la coadă. Am fost depășiți în teren de viteza și de puterea lor. A doua repriză a fost mai echilibrată. Am încercat să aducem ceva. Un meci mai puțin reușit al nostru contra unui adversar bun", a spus Hagi la Digi Sport.   În urma acestui rezultat, CFR Cluj a trecut pe primul loc în clasamentul play-off, înaintea meciului Astra Giurgiu – FCSB, care s-a disputat aseară ardelenii având 39 de puncte, cu unul mai mult decât echipa bucureșteană.

PS: Ultimul rezultat al etapei în play-out: ACS Poli Timișoara- FC Botoșani  0-1 (0-0). A marcat: Axente (’61). Clasament: 7. Dinamo – 32 p (12-5); 8. Botoșani – 28 p (2-1); 9. Sepsi – 19 p (9-6);  10. Chiajna – 19 (5-7); 11. Voluntari – 18 p (6-9); 12. Timișoara – 16 p (3-6); 13. Mediaș - 15 p (6-8); 14. Juventus – 13 p (4-5).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.