Sport

Burleanu se laudă pe blog

Ziarul de Vrancea
26 ian 2018 772 vizualizări

 

Președintele FRF susține că are 182 de adeziuni în rândul membrilor federației

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, ieri, pe blogul său, că până la această dată 182 de membri FRF i-au trimis propuneri de a candida pentru un nou mandat. ''În doar 14 zile, sunt deja 182 de membri FRF care și-au arătat susținerea ca să continuăm împreună! Cele 182 de propuneri de candidatură la președinția FRF venite pe numele meu din partea cluburilor și asociațiilor județene pe care le reprezentați înseamnă pentru mine cea mai bună dovadă că ceea ce am făcut în acești patru ani a contat pentru dumneavoastră!'', afirmă Burleanu în postarea sa. Președintele FRF precizează că în data de 5 februarie va reveni cu o postare legată de numărul propunerilor de candidatură.


Răzvan Burleanu și-a anunțat oficial pe 12 ianuarie candidatura la alegerile pentru președinția FRF programate la 18 aprilie, precizând că și-a început deja campania electorală. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit pe 12 ianuarie ca alegerile pentru președinția FRF să aibă loc în cadrul Adunării Generale din 18 aprilie. Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.


Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câștigat alegerile pentru președinție în dauna celorlalți trei candidați: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian și Sorin Răducanu. Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor. Burleanu ar putea să-l aibă drept contracandidat pe șeful Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuț Lupescu, care a declarat că încă se gândește la o eventuală candidatură la președinția federației. Până în prezent, fostul internațional Marcel Pușcaș și-a mai anunțat candidatura la conducerea FRF.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.