Sport

Burleanu, la judecăți cu Becali

Ziarul de Vrancea
19 aug 2019 639 vizualizări

Președintele FRF este reclamat la TAS pentru obligativitatea echipelor feminine la grupările de Liga I și interzicerea grupărilor de drept public la nivelul Ligii a II-a

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că nu are emoții în privința litigiilor cu FCSB la TAS. Clubul patronat de Gigi Becali a dat în judecată FRF la TAS, după ce forul de la Casa Fotbalului a anunțat obligativitatea ca grupările din Liga I să înființeze echipe feminine de fotbal. „În primul rând ne vom apăra, în al doilea rând vom câștiga acest caz. Vom beneficia și de sprijin din partea UEFA pe acest dosar. Deja sunt discuții la nivel de UEFA ca și echipele care participă în grupele Ligii Campionilor să aibă această obligație pe viitor de a avea și echipe de fotbal feminin, după modelul pe care îl cunoaștem la nivel de Youth League. Sunt aceste două spețe pe care le avem la TAS, din partea FCSB. Una este legată de echipele de fotbal feminin, iar cea de-a doua speță este legată de transformarea clubulurilor de drept public în cluburi de drept privat”, a declarat Burleanu. Președintele FRF nu își face probleme nici cu privire la al doilea litigiu la TAS cu FCSB. Burleanu crede că acest litigiu a fost ridicat de FCSB în cadrul diferendului pe care echipa lui Becali îl are cu CSA Steaua pe tema mărcii. „Viziunea Comitetului Executiv, asumată și de domnul Argăseală, a fost ca la nivelul Ligii a II-a să nu mai avem echipe de drept public. Și implicit echipele de drept public care se află la nivelul Ligii a III-a să aibă această posibilitate de transformare pentru eșalonul secund în cluburi de drept privat. Inclusiv pe această speță, cred că nu avem emoții. Și eu am fost surprins, pentru că în două ședințe de comitet executiv în care s-a discutat acest subiect am crezul că avem o unanimitate la nivelul Comitetului Executiv. Se pare că nu am avut, atât timp cât clubul FCSB a înțeles să atace această decizie. Mai degrabă, pare, așa, să fie argumentată și să fie îndreptată împotriva CSA Steaua”, spus el.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.