Sport

Budescu despre Hagi, Hagi despre Budescu

Ziarul de Vrancea
10 nov 2019 1053 vizualizări

Ambii jucători convocați pentru meciurile cu Suedia și Spania recunosc că au stil de joc asemănător

Constantin Budescu a fost convocat din nou la echipa națională și a declarat într-un interviu pentru FRF TV că, dintre colegii lui de la prima reprezentativă, Ianis Hagi se aseamănă cel mai mult cu el ca stil de joc. „Cred că Ianis, pentru că jucăm și același post. El se apropie mai mult. Și Alex un pic, dar el joacă mai în bandă”, a declarat Budescu, întrebat fiind care dintre jucătorii Florinel Coman, Ianis Hagi și Alexandru Mitriță se aseamănă mai mult cu el ca satil de joc. Jucătorul Astrei a precizat că studiază înainte de meciuri portarii pentru a vedea dacă le poate marca gol direct din corner. Pentru meciul cu Suedia, Budescu mizează foarte mult pe sprijinul suporterilor care vor umple Arena Națională. „Mă bucur că sunt din nou aici și sper să facem o treabă bună și să ne calificăm. Ar fi ideal să marcăm și să nu primim gol. Nu știu dacă mă avantajează adversarii precum jucătorii suedezi, eu încerc să-mi fac jocul meu indiferent de ce adversari întâlnesc. O să conteze foarte mult sprijinul suporterilor, întotdeauna mi-a plăcut să joc cu multă lume la stadion, am văzut și meciul cu Norvegia, unde au fost foarte mulți copii, a fost o atmosferă extrarodinară, chiar dacă au fost numai copii. E un plus că la meci va veni foarte multă lume. Toată lumea de aici știe importanța celor două meciuri și suntem foarte concentrați să obținem patru puncte ca să ne calificăm”, a spus Budescu.

Ianis Hagi a revenit în țară, pentru a se alătura lotului de tricolori convocat de selecționerul Cosmin Contra pentru ultima „dublă” pe care urmează să o susțină echipa națională a României în fața Suediei și Spaniei, din campania de calificare la Europeanul din 2020.

„ Pot să spun că sunt asemănător ca profil cu Budescu. Selecționerul decide dacă pot juca in același timp cu Budescu. Eu pot să joc și în bandă”. Sper să ne răzbunăm pentru generația lui tata în fața Suediei la un Campionat Mondial. Nu va fi ca o răzbunare acum dacă vom bate

„, a spus Ianis Hagi, pe aeroportul Henri Coandă.

 

 

Pronostic de „Bursuc”

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a declarat încrezător înaintea ultimeloe două partide ale naționalei României în grupele de calificare la Euro-2020. “Sunt convins că Deac va juca cu Suedia, iar cu Burcă nu știu, dacă va juca am încredere că amândoi au experiență în cupele europene și au mentalitate de învingători. Batem 2-1 Suedia și facem 1-1 în Spania. Eu cam ghicesc rezultatele”, a spus Petrescu la Look Plus. El a mai precizat că dacă ar ajunge la echipa națională nu crede că ar avea parte de alt tratament decât are Cosmin Contra.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.