Sport

Bubuie Clujul de frustări

Ziarul de Vrancea
2 nov 2020 854 vizualizări

În semn de protest față de arbitrajul meciului CFR – Gaz Metan (1-2), finanțatorul decide neprezentarea echipei la următorul meci de campionat, iar antrenorul Dan Petrescu anunță că pleacă

Ultimul meci al etapei a IX-a din Liga I s-a încheiat cu o mare surpriză și un scandal enorm. CFR Cluj, campioana, a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (0-1) meciul cu Gaz Metan Mediaș, pregătită de un fost tehnician al CFR, portughezul Jorge Costa. Pe scurt, „găzarii” au marcat de două ori prin Deaconu ('27) și Dumitru ('60), iar clujenii au redus scorul în timpul suplimentar prin Ciobotariu. Oficialii clujeni au reclamat anularea unui gol înscris de Costache în min. 68 pe motiv de ofsaid, susținând că asistentul Mircea Orbuleț a indicat gol valabil, iar centrarul George Găman, a infirmat deși nu avea poziție bună de vizibilitate. De asemenea, s-au mai invocat și două lovituri de pedeapsă neacordate ardelenilor, chiar trei în opinia directorului sportiv Marius Bilașco, la cel puțin una reluările TV tinzând să dea dreptate gazdelor. De altfel, Bilașco a fost cel care a transmis o decizie bizară a patronului CFR, Nelu Varga: “Poți să pierzi un mci de fotbal, dar un în maniera aceasta, nu să influențeze arbitrii. Sunt trei penaltiuri, dintre care două clare, plus avem un gol anulat. Suntem clar dezavantajați. Decizia patronului este de a nu ne prezenta la următoarea partidă. În semn de protest. De la Roma vom veni la Cluj, nu vom mai merge la Piteșri pentru următoarea etapă de campionat. Nu e vorba doar de această partidă. Se întâmplă din play-off-ul campionatului trecut. Nu putem să jucăm în asemenea condiții. Este un mesaj care vine direct de la patron. Este decizia dânsului”, a spus Bilașco pe canalele TV, uitând de meciurile în care CFR a fost clar avantajată.

Aflat în tribune, vulcanicul antrenor Dan Petrescu, nu a marșat la inițiativa boss-ului, dar a anunțat altă „boacănă”: „Nu mai vreau să stau la echipă, că n-avem nicio șansă, după meciul cu Roma vreau să plec. M-am săturat, mă duc. Să mă mai lase și pe mine în pace, să mă mai odihnesc. Eu vreau ca echipa să se prezinte la meciul cu FC Argeș dar cu alt antrenor, eu nu mai vreau. Am o clauză și dacă nu mai pot să antrenez ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână?“, a spus Petrescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.