Sport

Bratu i-o zice lui Mutu

Ziarul de Vrancea
21 mai 2018 743 vizualizări

“Poate că Adrian n-a observat că echipa este total schimbată față de cea care evolua când era el director tehnic”, răspunde antrenorul dinamovist

Antrenorul FC Dinamo, Florin Bratu, i-a răspuns fostului director general Adrian Mutu, acum antrenor la FC Voluntari, afirmând că acesta nu și-a dat seama că echipa este schimbată. Mutu spusese că i-a făcut echipa lui Bratu în perioada în care a activat la Dinamo. “Probabil că Adi Mutu fiind foarte concentrat și preocupat de ceea ce se întâmplă la Voluntari nu și-a dat seama că la Dinamo nu mai e aceeași echipă pe care o știa el și aceiași jucători. Toți greșim, și eu greșesc, chiar nu sunt deloc supărat pe declarația pe care a dat-o. Eu am găsit niște jucători ca Mihai Popescu, Corbu, Olteanu, Nistor, Daniel Popa, care iată că sub baghetuța mea au reușit să crească și să practice un fotbal plăcut, ofensiv, să aibă încredere. și asta mă bucură cel mai mult. Eu știu că înainte erau jucători ca Rivaldinho, Bokila, Albin. Atunci erau jucătorii aceștia pe care i-a adus sub mandatul lui Adrian Mutu, de director general. Dar acum sunt datele problemei schimbate și nu rămâne decât să-l așteptăm mâine seară ca niște gazde primitoare. Nu sunt un tip ranchiunos, nu e un meci special, ci unul pe care îl tratăm foarte serios”, a spus Bratu într-o conferință de presă.  Adrian Mutu afirmase că știe cum joacă Dinamo, el fiind cel care i-a făcut echipa lui Florin Bratu.

Antrenorul dinamovist spune că în ultimele trei meciuri va folosi și jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon: “Toate echipele împotriva cărora am jucat în ultimul timp au avut nevoie de puncte și mă bucur că noi am reacționat foarte bine. Mă gândesc să dau șanse și jucătorilor tineri să mai evolueze, au revenit și jucătorii tineri la antrenamente, e normal să mai fac niște evaluări. Tinerii pe care i-ați văzut au un nivel bun și nu aș ezita să-i bag încă de la început”.  Partida FC Dinamo – FC Voluntari, din cadrul etapei a XII-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 20.45.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.