Sport

Botoșani, raiul FCSB

Ziarul de Vrancea
16 dec 2018 419 vizualizări

i de data asta, moldovenii n-au reușit să răstoarne echipa bucureșteană

Formația FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoșani, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. A fost a opta victorie a bucureștenilor din toate cele opt partide disputate la Botoșani. Scorul a fost deschis în min. 14, de către Gnohéré, care a împins mingea în plasă aproape de pe linia porții, după o pasă de pe dreapta la Benzar. Mult mai frumos a fost golul egalizator, marcat în min. 23 de Golofca, jucător care a renăscut împotriva fostei sale echipe din tur, care l-a neglijat. Golofca a intrat în careu și a trimis mingea la colțul lung al porții lui Bălgrădean, după ce l-a driblat pe Stan. La pauză, elevii lui Dică au intrat în avantaj prin reușita lui Lucian Filip (’38), după o combinație cu Benzar și Coman. În partea a doua, FCSB a jucat la păstrarea rezultatului, moldovenii au atacat mai mult, au avut o mare ocazie prin Fabbrini și o bară, dar pecetea finală a pus-o experimentatul Raul Rusescu (’83): la un șut al lui Moruțan, portarul Fraisl a respins în față și fostul jucător al Sevillei l-a lobat cu o execuție de finețe. FCSB a mai introdus odată mingea în poartă, prin Roman, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. În urma acestui rezultat, FCSB a egalat în clasament pe CFR, cele două fruntașe fiind departajate de golaveraj. Ceea ce facedin derbiul de sâmbătă un meci pe viață și pe moarte.

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a  menționat că clarat duminică seară, jucătorii săi ar fi putut să înscrie patru sau cinci goluri în prima repriză: “A fost o partidă grea, mă așteptam la acest lucru. Cei de la FC Botoșani ne-au pus probleme în această seară. în prima repriză ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să marcăm 4-5 goluri. A doua repriză a fost una mai slabă, nu am avut aceeași posesie, nu ne-am mai creat multe ocazii… Îi felicit pe băieți pentru că și pe această temperatură au reușit să se mobilizeze. Am egalat CFR Cluj în clasament și punem și noi presiune”, a spus Dică la Digi Sport. La rândul său, Liviu Ciobotariu, tehnicianul gazdelor nu prea are ce să le reproșeze jucătorilor săi:  “Au fost două momente psihologice pe care nu le-am depășit, primul la greșelile noastre în lanț la golul doi al FCSB și al doilea la bara lui Rodriguez, când puteam să facem 2-2. Însă în mare parte nu am ce să le reproșez băieților, au avut determinare. Sunt puțin supărat că am început timid. Am făcut o partidă bună, am avut o posesie cred că mai bună decât FCSB, a doua repriză am încercat să revenim în meci, am avut multe situații de a marca. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar jocul nostru a fost bun. A fost un meci foarte greu pentru noi, dar puteam să scoatem un rezultat de egalitate”, a spus Ciobotariu la Digi Sport.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.