Sport

Bookmakerii sfideaz clasamentele

Ziarul de Vrancea
15 dec 2017 557 vizualizări

La casele de pariuri Serena Williams este prim-favorit la Australian Open, `n timp ce Simona Halep este doar a cincea

 Toată lumea se așteaptă ca Simona Halep să spargă gheața în turneele de Grand Slam după ce a preluat șefia clasamentului. Nu și casele de pariuri, care îi dau șanse mici româncei la primul Grand Slam din 2018.

Halep este cea mai bună jucătoare a lumii, conform clasamentului WTA, dar opinia bookmakerilor este alta! Specialiștii o consideră pe Simona a cincea favorită la câștigarea Australian Open, turneu de Grand Slam care se va desfășura în perioada 15-28 ianuarie. Evident, Simona va avea un statut mult mai bun pe lista capilor de serie ce va fi întocmită de organizatori - ea ar putea fi chiar favorită principală dacă va rămâne pe prima poziție în ierarhia mondială după încheierea turneului de la Shenzhen (1-7 ianuarie).

Revenind la calculele caselor de pariuri, Simonei i-a fost acordată o cotă de 11,00 pentru cucerirea trofeului de la Australian Open! Interesant este că Serena Williams, tenismenă care nu a mai jucat de aproape un an, este creditată cu prima șansă, având o cotă de 5,00. Halep mai este întrecută de alte trei adversare: Garbiñe Muguruza (cota 6,00), Karolina Pliskova (cotă 10,00) și Maria șarapova (cotă 10,00). Surprinzător e și faptul că daneza Caroline Wozniacki, câștigătoarea Turneului Campioanelor, se află abia pe locul 13 în topul respectiv (cotă 21,00).Ținând cont că bookmakerii s-au înșelat de multe ori în privința campioanelor din tenis, Simona poate fi jucătoarea care să îi contrazică în 2018.

* Perechea Mihaela Buzărnescu/Alena Fomina (România/Rusia) s-a calificat, ieri, în finala turneului ITF de la Dubai, Emiratele Arabe Unite, desfășurat pe hard și dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Buzărnescu și partenera sa au trecut, în semifinale, cu scorul de 4-6, 7-6, 11-9, de rusoaicele Polina Monova și Iana Sizikova. Partida a durat o oră și 51 de minute. În ultimul act al competiției, Buzărnescu și Fomina le vor înfrunta, sâmbătă, pe principalele favorite ale competiției, Lesley Kerkhove și Lidziya Marozava, din Olanda, respectiv Belarus. În vârstă de 29 de ani, Mihaela Buzărnescu, locul 59 WTA la simplu, a evoluat și în proba individuală. Joi, românca a fost eliminată în sferturi, după ce a pierdut în fața elvețiencei Belinda Bencic, numărul 98 mondial, cu scorul de 6-7, 4-6.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.